- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- от какво се възбуждате
искам предварително да се извиня ако повтарям темата!
всеки 4овек е различен и се възбужда от разли4ни работи(думи действия).Споделете какво наистина ви побърква и кара вси4ко във вас да полети!![]()
nz kakwo mi stawa no v posledno vreme se vazbujdam ot kakvo li nenejni celuv4ici po vrata,da plazga ezika si navsqkade po tqloto mi,dori da di6a v uhoto mi i da mi govori vsi4ko svarzano s nas!
![]()
да и при мен е такаПървоначално написано от NeNaSiTnA_TA
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Най-брутално е, когато сме някъде навън с други хора и той пъшка в ухото ми...или аз - в неговото.
celuvki po vratleto i nadalo kum gurdite i suvsem leko da me hape da vkarva studenite si race pod bluzkata mi napravo umiramno tva go pravi me samo kogato sme sami za6toto imam zelena svelina za sex
are da zi zatvarql razvratnata usta
![]()
padam i ne sajelqvam zashto znam che az sum skochila a ne nqkoi me e butnal
celuvchici po cqloto tqlo mn me kefat i nastryhvam![]()
![]()
![]()
ами аз се възбуждам когато приятелят ми си играе с ушенцетата мии ме цунка по вратлето....
mmm i pri menIce_Queen Пуснато на: 09.02.9 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
NeNaSiTnA_TA написа:
nz kakwo mi stawa no v posledno vreme se vazbujdam ot kakvo li ne nejni celuv4ici po vrata,da plazga ezika si navsqkade po tqloto mi,dori da di6a v uhoto mi i da mi govori vsi4ko svarzano s nas!
да и при мен е така![]()
qvnu sme Mega Vliubeni![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
mhm i azПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
MI vuzbujdamse kogato me hvane za kyra mi-e ot tva se vuzbujdam-ne mitrebvatnekvi celyv4ici i milyv34ici-qze da ne sum devtvenik bre da vi go na 4ukam.
NINJA!
To be feared,if not respected!!!
ами когато ме целува нявсякъде по тялото,особено по ръцете,нз ма ми действа много готинКо ,по гръбчето и коремчето .. а и бузките (не уточнявам коии) хехи да си пуска езичето по телцето
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ми.. при мен най-възбуждащо, когато приятелката ми започне да си играе и да облизва ухото ми.. не знам.. просто е невероятно :Р Още по-хубаво е, когато аз й правя това
Друго възбуждащо нещо е, ако целуваш момиче, което има пиърсинг (топченце) на езичето... това също много ми харесва :]
---
Поздрави!
Определено от действия. Думите или само да гледам.. не ме впечатлява особено. Действията са си класика
Като ме целува по врата и направооооооооо........
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Mene na posleduk po4ti vsi4ko me vyzbujda...qvno ne6to sum se razgonila
nZz ....Nai - ve4e kato gledam nqkoi film s nqkoq scena .. po taka..
![]()
ot Galene mnogo obi4am da me gali
Това че ти се прави секс не означава, че си влюбена! Много хора бъркат двете неща!Първоначално написано от sexy_macka
По темата-ами не мога да кажа нещо конкретно, като се замисля май ми харесва гаджето ми да ме хваща за дупето![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
hhhmmmm ot celuvki po vrata i nadolo....., obi4am da mi hape uhoto, da me dokosva navsqkade mn bavno i nejno-garba,gardite,.. :P![]()
![]()
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
ами деазная ... може би като гледам порнуу![]()
Повярвайте , като сте пийнали спиртче на 90 % алкохол , преди това сте понатупали фашаги , и след всичко това сте на някое бунище с някоя анархиСТка - лесно. Ако не си надрусан , с малко мозък и практични действия всичко става ...
![]()
Умея да греша.
Obi4am da mi govori mrusni dumi no po nejen na4in \/
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
Mmm nai obi4am kato sedna v skuta mu i kato zapo4nem da se celuvame.Posle bavno o nejno da mi puska race,no mnogo nejno,ne kato nevidql jenska plyt zatvornik![]()
Амии..напоследък забелязах, че се възбуждам повече когато ме галят навсякъде, а не както преди когато ме целуват..Ааа най-обичам когато ми диша в ухото и лекичко го целува и ми говори миличко \/
![]()
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
vuzbujdam se ot perverzen poglet ili ot celuvAne po vrata ili vrata![]()
Най-много се възбуждам след спор...Харесва ми също да усещам лицето му близо до гърба ми,но не да ме докосва,а да духва леко по кожата...бтв тва приложено в/у него е още по яко...
нещо което забелязах наскоро-показваше ми белезниците си и ме погледна мраснишки,обаче чесно казано аз се възбудих като изкара ножовете си...а когато ме гали с нож...ммммммм господи!!!!!!!!!!
Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.
:P
po nqkoi put si fantaziram che sum sama s dve momcheta i che te me sablichat i me celuvat i galqt navsqkade po cialoto tqlo i che me karat da se pochustvam kato kralitca a posle zapochvat da me komandvat i im stavam robinq....znam che e pervezno i kurvensko i che nikoga nqma da go napravq no tova me vazbuzda adski mnogo!