.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Фен
    Град
    sofia

от какво се възбуждате

искам предварително да се извиня ако повтарям темата!

всеки 4овек е различен и се възбужда от разли4ни работи(думи действия).Споделете какво наистина ви побърква и кара вси4ко във вас да полети!

nz kakwo mi stawa no v posledno vreme se vazbujdam ot kakvo li ne nejni celuv4ici po vrata,da plazga ezika si navsqkade po tqloto mi,dori da di6a v uhoto mi i da mi govori vsi4ko svarzano s nas!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
    nz kakwo mi stawa no v posledno vreme se vazbujdam ot kakvo li ne nejni celuv4ici po vrata,da plazga ezika si navsqkade po tqloto mi,dori da di6a v uhoto mi i da mi govori vsi4ko svarzano s nas!
    да и при мен е така
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Най-брутално е, когато сме някъде навън с други хора и той пъшка в ухото ми...или аз - в неговото.

Град
    4istota.ood
    celuvki po vratleto i nadalo kum gurdite i suvsem leko da me hape da vkarva studenite si race pod bluzkata mi napravo umiram no tva go pravi me samo kogato sme sami za6toto imam zelena svelina za sex are da zi zatvarql razvratnata usta
    padam i ne sajelqvam zashto znam che az sum skochila a ne nqkoi me e butnal

celuvchici po cqloto tqlo mn me kefat i nastryhvam

ами аз се възбуждам когато приятелят ми си играе с ушенцетата мии ме цунка по вратлето....

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Ice_Queen Пуснато на: 09.02.9 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

NeNaSiTnA_TA написа:

да и при мен е така
    mmm i pri men
    qvnu sme Mega Vliubeni
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    celuvchici po cqloto tqlo mn me kefat i nastryhvam
    mhm i az

MI vuzbujdamse kogato me hvane za kyra mi-e ot tva se vuzbujdam-ne mitrebvatnekvi celyv4ici i milyv34ici-qze da ne sum devtvenik bre da vi go na 4ukam.
    NINJA!
    To be feared,if not respected!!!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ами когато ме целува нявсякъде по тялото,особено по ръцете,нз ма ми действа много готинКо ,по гръбчето и коремчето .. а и бузките (не уточнявам коии) хех и да си пуска езичето по телцето
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

tormozko
    Guest
    Ми.. при мен най-възбуждащо, когато приятелката ми започне да си играе и да облизва ухото ми.. не знам.. просто е невероятно :Р Още по-хубаво е, когато аз й правя това

Друго възбуждащо нещо е, ако целуваш момиче, което има пиърсинг (топченце) на езичето... това също много ми харесва :]

---
    Поздрави!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Определено от действия. Думите или само да гледам.. не ме впечатлява особено. Действията са си класика

Като ме целува по врата и направооооооооо........
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Mene na posleduk po4ti vsi4ko me vyzbujda... qvno ne6to sum se razgonila nZz ....Nai - ve4e kato gledam nqkoi film s nqkoq scena .. po taka..

Фен
    Град
    Varna
    ot Galene mnogo obi4am da me gali

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    Ice_Queen Пуснато на: 09.02.9 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

NeNaSiTnA_TA написа:

да и при мен е така
    mmm i pri men
    qvnu sme Mega Vliubeni
    Това че ти се прави секс не означава, че си влюбена! Много хора бъркат двете неща!

По темата-ами не мога да кажа нещо конкретно, като се замисля май ми харесва гаджето ми да ме хваща за дупето
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    na ulicata
    hhhmmmm ot celuvki po vrata i nadolo....., obi4am da mi hape uhoto, da me dokosva navsqkade mn bavno i nejno-garba,gardite,.. :P

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

ами деазная ... може би като гледам порнуу

Град
    In Basic Input Output System
    Повярвайте , като сте пийнали спиртче на 90 % алкохол , преди това сте понатупали фашаги , и след всичко това сте на някое бунище с някоя анархиСТка - лесно . Ако не си надрусан , с малко мозък и практични действия всичко става ...
    Умея да греша.

Град
    София
    Obi4am da mi govori mrusni dumi no po nejen na4in \/
    But now watch as I rise
    To a whole new height
    And my mad battle cry
    Will be heard all night

nejni`O4i
    Guest
    Mmm nai obi4am kato sedna v skuta mu i kato zapo4nem da se celuvame.Posle bavno o nejno da mi puska race,no mnogo nejno,ne kato nevidql jenska plyt zatvornik

Град
    след завоя, в дясно....
    Амии..напоследък забелязах, че се възбуждам повече когато ме галят навсякъде, а не както преди когато ме целуват..Ааа най-обичам когато ми диша в ухото и лекичко го целува и ми говори миличко \/
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

LOCO_BEAM
    Guest
    vuzbujdam se ot perverzen poglet ili ot celuvAne po vrata ili vrata

Най-много се възбуждам след спор...Харесва ми също да усещам лицето му близо до гърба ми,но не да ме докосва,а да духва леко по кожата...бтв тва приложено в/у него е още по яко...
    нещо което забелязах наскоро-показваше ми белезниците си и ме погледна мраснишки,обаче чесно казано аз се възбудих като изкара ножовете си...а когато ме гали с нож...ммммммм господи!!!!!!!!!!
    Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.

:P

gostenka
    Guest

ot misalta za dvama...

po nqkoi put si fantaziram che sum sama s dve momcheta i che te me sablichat i me celuvat i galqt navsqkade po cialoto tqlo i che me karat da se pochustvam kato kralitca a posle zapochvat da me komandvat i im stavam robinq....znam che e pervezno i kurvensko i che nikoga nqma da go napravq no tova me vazbuzda adski mnogo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си