.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    забрайх да кажа,че като бяхме в смяната на малките миналата година,тези пишлемета само ни биеха запалки по коридорите. по-гадно е от хващането за гъза!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

о, тея са направо неизбежни, постноянно ми плямпат глупости и т.н. ама аз си правя оглушки хахах
    Има две житейски правила:
    Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
    Правило 2 — Всички неща са дреболии.

Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе ако некое тръгне да ме фаща за гъза такъв мощен шамар ше изяде... преди време на мен се е случвало някфи 11-12 годишни да ми се правят на отворковци, и аз като при тях почват да ми пускат жални сълзи....=))
    никога не съм била такова проклето хлапе.. тия сегашните 'малки' прекалено много си позволяват
    алелуя.

tiq lapeta sa mn smotani ma men li4no nikoe ne me e celelo . samo edin pat kato si varvqh si bqh kupila goresht shokolad ot meshinata i tiq se butaha i ednoto butna drugoto lape v mene i az kato viknah se stroiha v dve redici i doide nekfa uchitelka da mi se kara

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Аааа... Споко! Вие кво се впрягате? В нашто даскало не само фърлят сняг, бутат се, предреждат се и псуват, но и си показват пишките и продават сперма Който иска да идва да си зима!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
    Аааа... Споко! Вие кво се впрягате? В нашто даскало не само фърлят сняг, бутат се, предреждат се и псуват, но и си показват пишките и продават сперма Който иска да идва да си зима!
    к-к-к-КАКВОООООООООО? показват си КОЕ и продават КАКВО?
    я пак? че не прочетох правилно, сигурна съм...

е не знам да се смея ли, да плача ли...
    If I ever... if I never...
    Make me understand the thought whatever

Make me see... make me be...
    Make me understand you're there for me

Цитирай Първоначално написано от StillClimbing
    Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
    к-к-к-КАКВОООООООООО? показват си КОЕ и продават КАКВО?
    я пак? че не прочетох правилно, сигурна съм...

е не знам да се смея ли, да плача ли...
    lelee tragediq

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    едно 4-5 клас ма нраждаше нещо.. и аз след даскало отидох и му предложих една дъвка, в която му казах, че има наркотици.. казах му, че ще кажа на майка му, че пуши (той не пуши) напрао го насрах и той насра де..

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си