- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дееба тия пишлемета
забрайх да кажа,че като бяхме в смяната на малките миналата година,тези пишлемета само ни биеха запалки по коридорите.по-гадно е от хващането за гъза!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
о, тея са направо неизбежни, постноянно ми плямпат глупости и т.н. ама аз си правя оглушки хахах![]()
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
абе ако некое тръгне да ме фаща за гъза такъв мощен шамар ше изяде... преди време на мен се е случвало някфи 11-12 годишни да ми се правят на отворковци, и аз като при тях почват да ми пускат жални сълзи....=))
никога не съм била такова проклето хлапе.. тия сегашните 'малки' прекалено много си позволяват
алелуя.
tiq lapeta sa mn smotani ma men li4no nikoe ne me e celelo . samo edin pat kato si varvqh si bqh kupila goresht shokolad ot meshinata i tiq se butaha i ednoto butna drugoto lape v mene i az kato viknah se stroiha v dve redici i doide nekfa uchitelka da mi se kara![]()
Аааа... Споко! Вие кво се впрягате? В нашто даскало не само фърлят сняг, бутат се, предреждат се и псуват, но и си показват пишките и продават спермаКойто иска да идва да си зима!
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
к-к-к-КАКВОООООООООО?Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
показват си КОЕ и продават КАКВО?
я пак? че не прочетох правилно, сигурна съм...![]()
![]()
![]()
![]()
е не знам да се смея ли, да плача ли...
If I ever... if I never...
Make me understand the thought whatever
Make me see... make me be...
Make me understand you're there for me
lelee tragediqПървоначално написано от StillClimbing
![]()
едно 4-5 клас ма нраждаше нещо.. и аз след даскало отидох и му предложих една дъвка, в която му казах, че има наркотици.. казах му, че ще кажа на майка му, че пуши (той не пуши) напрао го насрахи той насра де..
![]()