.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: kola maska

kola maska

zdraveite.ta taka da mineme na vaprosa kolko gore dolu pari struva da ti napravqt kola maska otdolu?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

opredeleno si struvanqkoi kazvat,4e mnogo boli,no ne mislq taka na drugiq den use6taneto e strahotno
    PO-DOBRE NEDOVOLEN 4OVEK, OTKOLKOTO DOVOLNA SVINQ!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    Цитирай Първоначално написано от KarameL`4e
    opredeleno si struvanqkoi kazvat,4e mnogo boli,no ne mislq taka na drugiq den use6taneto e strahotno
    пита колко струва, а не дали си струва
    ми зависи на мен лично ми взимат 10 лева
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от midnight...

10!!!!Сериозно ли бе мацка...На мен ми взима 3...Даже утре съм на кола маска

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Цитирай Първоначално написано от midnight...

10!!!!Сериозно ли бе мацка...На мен ми взима 3...Даже утре съм на кола маска
    стига де, сериозно ли?! заболя ме сърцетоооооо защо винаги съм мината
    "Целувка за лека нощ"

mersi za otgovorite.6te utida utre dano ne upi6tq cqla sofiq

Guest
    oh men me strah che mn she boli i za tva s brusnachkata..;(

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    oh men me strah che mn she boli i za tva s brusnachkata..;(
    Сладурана...разбирам те ама ти препоръчвам все пак веднъж да пробваш...Няма да умреш , ако не ти хареса ок продължаваш си със самобръсначката , но може и да не е толкова страшно пък според мен трябва да опиташ...Нищо не губиш и повярвай ще преживееш болката (поне се надявам де )Кожата след това е страхотно мекичка и гладка..Абсолютно си заслужава според мен

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Такава голяма разлика в цените значи, че май не си говорите за едно и също. "Дълбок триъгълник" (абсолютно ВСИЧКИ косми, влючително и тези по срамните устни) тук е 8лв, което значи, че навсякъде варира около толкова. Но за 3лв. не вярвам да става въпрос за това...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Неее за същото говорим Просто дали защото градът е по-малък , но тук ги махат всииички косми и тези по срамните устни за 5-6 лв. средно на другите места...Но аз ходя при една жена, която ги маха за 3 лв. абсолютно всички косми и за 2 лв ленти И аз не мога да повярвам , но е така и далаверата е супер Всичките ми приятелки , които си правят кола маска ходят при нея...Дали защото кола маската е кафява ,а не розовка и синя като при другите и затова е по-евтино..Не знам...Пробвала съм и от новата съвременна кола маска , която я правят в по-новите козметични студия , но кафявата ми харесва повече-не боли толкова и става по-бързо...Не знам дали разбирате за коя точно говоря...Я кажете при вас в София каква е кола маската? Само за сравнение на същото място за цели крака взима 8 лв. и ги маха идеално

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ooo az biah vednaj-umrqh ot bolka,ne mi mahnaha po4ti nikvi kosmi ina4e mi vzeha parite za cialastna kola maska na triagalnika i kato se pribrah biah na papki dori i krav mi te4e-ujasna gledka,sled tva do drugiq den me bole6e i sia pak iskam da hodq am se 4udq dali si zaslujava ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си