.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    onazi ot tam
    Guest

Moderated by W.I.M.: Отчуждихме се ...

Zna4i haresvam si edno mom4e,i to ot dosta vreme.Znaem se,jiveem na edna ulica,4e i u4ehme do edno vreme v edno daskalo,vaob6te vs to4no.
    No po edno vreme zapo4nahme da ohladniavame,dokato prestanahme vaob6te da si govorim.Kogato se razminavame se pravim 4e ne se vijdame.A pak niama pri4ina /ili pone az taka si mislia/.
    A pak vednaj se svaliah s edno dr mom4e,tozi koito haresva sede6e i ni gleda6e kato burenosen oblak.Pak i 6 mi 4uvstvo mi podskazva 4e me haresva.
    No ot okolo 4 meseca vaob6te duma ne sme si kazvali,pak kamo li ne6to pove4e.Pak i toi se premesti v dr u-6te. i po4ti ne se vijdame
    A pak nemoga ei taka da otida pri nego i da go zagovoria.Ima ne6to i zatova se otdale4i ama kato neznam kakvo.Moje bi ne6to e stanalo za6toto nai-dobria mu priatel mi e sau4enik,pak sas sau4enika mi ne sme v mn dobri otno6enia.Ama neznam prosto neznam ve4e kakvo da mislia

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Бъзикам се - и при мен е така.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    "6to 4uvstvo" hahaha "ne moga da otida da go zagovorq" hahaha momi4eee nema takuf film tukaa sa kvo da gadaq dali te haresva ili puk za6to ne ti govori li? mi prosto e-otiva6 i go pita6 za6to se durji taka s teb i pro4ie i ne moje da ostane6 bez rezultat!ai i da razkaje6 kvo e stanalo
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Значи има два избора...отиваш и му казваш какво изпитваш към него в очите или си малчиш и се надяваш се някога да те потърси и поиска!Ти избираш пътя...но средно положение няма!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Фен
    Град
    Велико Търново
    Отиди при него и си поговорете за това защо се отбягвате и дали има проблем. Изобщо за вас двамата... Не се притеснявай, ако той е свестен ще разбере, че го харесваш и че ти е гадно, че не си говорите...

Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Значи има два избора...отиваш и му казваш какво изпитваш към него в очите или си малчиш и се надяваш се някога да те потърси и поиска!Ти избираш пътя...но средно положение няма!
    I az tva mislq.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Еми всеки може да продължи да се самосъжелява и да си бие празната глава в стената. Ако толкова го искаш, отиди и поговори с него. Ако не, продължавай опръжнението в стената.

ПП Ако продължаваш да се чудиш дали звездите ще изпопадат, да те светна, че няма и, че си тъпа .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ми мила, опитай се като за начало да подобриш отношенията си с тоя неговия friend... дръж се по-добре с него, говорете си повече и се изяснете
    даже може и лекичко да го поразпиташ за твойта любоф
    после, като се видиш с въпросното момче, може ей така между другото да идеш при него все едно искаш да го питаш нещо;да ти даде нещо на заем или да го помолиш за няква услуга.. тука вече нз..ти го измисли.. и му кажи нещо от рода на "отдавна не сме се виждали, кво става с тебе" и завържете разговор.. питай го "тва да не ми се сърдиш нещо" и така
    по реакцията и държанието му вече ще прецениш кво да правиш от тук нататък
    айде, и успех
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си