.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    bel ami
    Guest

Moderated by W.I.M.: Не мога да я забравя !

Мислех си, че мога да си наложа нещо и си мислех, че съм успял, но просто съм се самозалъгвал. Имам нужда да "излея" това, което мисля, защото просто ще се побъркам..
    С едно момичесе забихме на един купон, след това излязохме веднъж, беше ми хубаво, даже много, така поне и тя е казала на една своя приятелка...
    Исках да има втора среща(май от първата мина вече месец), постоянно обаче ми бяха пускани оправдания от рода- наказана съм, болна съм, имам мн да уча... А аз хлътвах все повече и повече. На Св. Валентин отидох и й пуснах картичка в пощенската кутия, уж я харесала...обаче пак имала да учи, скапа ми се настроението за седмица напред, но не го показвах пред никой, само вътрешно се раздирах.
    Минаха няколко дни, реших, че е време да си избия тая простотия от главата излизах с първо с една мацка, която преди харесвах мн, но вече за нея ми беше все тая, просто само едно ми беше в главата.
    Пак пратих й съобщение, но нищо, все едно виках срещу вятъра...тогава вече реших, че ще си наложа да забравя каквото и да ми струва, ако трябва няма да оставам без занимание за минута, ще излизам постоянно, ще уча като побъркан, ще се скапя, но ще забравя.
    Сякаш успях, но само сякаш, пак това ми е в главата, просто не мога да спря да мисля за това... май дори я обичам, но какъв е смисъла като няма кой да ми отговори...колко жестоко съм се самозалъгвал, мислех си, че съм я намразил, а аз съм я обикнал още повече.
    Ако я видя с някой друг мисля, че няма да издържа и ще направя някоя глупост, просто няма да се сдържа. Не мога да мисля за нищо друго, а в събота имам супер важно състезание и ако се проваля на него, просто все едно целият ми живот се срива, както и нея я няма...

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Пич, само мога да ти кажа, че точно с това стоене и избягване от теб, тя те е забила непоправимо Според мен трябва да я видиш и да поговорите, постарай се...
    ПС: Пише се Bellamy, ако става въпрос за Крейг Белъми
    обичам дениту ми {}

Барса
    Guest
    умнио челски, не всичко е футбол! тва бел ами идва от една френска книга, която явно ти не си прочел и се пише точно bel ami!!!

Guest
    Имам чувството ,че ще стане много зле ако наистина е така просто тя те дразни и накрая ще ти доиде акъла в галвата ,но ще е тввърде късно ,

от там нататък ще ходиш по-всякакви други без да изпитваш никакви чувства.

П.П Супер е няма да съжеляваш.

Vinagi taka stava,nqkoi kato ne ti obra6ta vnimanie i zapo4va da te prevli4a vse pove4e i pove4e dokato nakraq ne poludee6.Prosto idi pri neq,kaji i go vsi4ko tva,i q popitai 6a ste zaedno ili ne.Kaji i vsi4ko.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Говори с нея и постави въпроса като да или не. Ако каже твърдо не, значи няма какво да си губиш времето, пък и ще ти бъде по-лесно да я забравиш .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    опитай се да не мислиш за нея,колкото и трудно да ти е!намери си някакви дуги занимания,излизай с други момичета,но в никакъв случай не се прави на шут заради нея!щом не изпитва нищо към теб-хубаво,тя не знае какво губи!не й се обаждай,ако я виждаш-не й казвай здрасти,нищо...прави се,че я няма...ако е достатъчно умна ще се досети защо я отбягваш...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Седнете и се изяснете.Кажи и всичко което си написал тук и ако ти отвърне поне малко-имаш шанс,ако каже не-здраве да е.Ще я забравиш сигурна съм

Повече от фен
    ne e kato da kaajesh opitai se da ne mislish nqma takova neshto!!! 4ovek misli vuv vsqka 1 stotna i e neizbejno ta pi4 gledai sega nqma kvo da napravish!

kvoto i da pravish shte mislish za neq zashtoto ne samo ti mislish no i surceto tupti ta shte ti e kofti mn i nikoga moje da ne go prejiveesh no LIFE SUCKS kvo da ti kaja!

a naistina e predimstvo posle da ne mojesh da obi4ash dr no tova e i minus zashtoto naranqvash nqkoi koito strashno moje da te obi4a! taka e pri men pone!obi4am no nikoga nqma da e sushtoto!
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    Vinagi taka stava,nqkoi kato ne ti obra6ta vnimanie i zapo4va da te prevli4a vse pove4e i pove4e dokato nakraq ne poludee6.Prosto idi pri neq,kaji i go vsi4ko tva,i q popitai 6a ste zaedno ili ne.Kaji i vsi4ko.
    Естествено! Поне ще знаеш какво да правиш по нататък

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

няма невъзможни неща, няма да се отказваш !
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си