- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- postinor?
kolko vreme sled akta moje da se pie postinor?
72 часа, но колкото по-скоро, толкова по-добре
Kolbata Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 2:40 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
72 часа, но колкото по-скоро, толкова по-добре
c c si4ki sa se zaribili po toq postinor.TOVA NE SA BONBONKI!PO-DOBRE DA SE IZBQGVA I DA SE PAZI6 PO NORMALNIQ NA4IN!Postinor-a trqbva da se pie mnogo mnogo rqdko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз не мога да ви разбера, откъде пари за противозачатъчни след акта? Не са ли по 10+ лева тия неща? Един път имах гаф с презерватива, после един месец ме боля портфейла.
ами да между 11 и 12 лева ....ама на пове4ето места е 12 ......Първоначално написано от shizzle
еми хората не са се зарибили ма като стане гафа и аии ..ня на4ин ..ама пак редовно да го праите тва ...хмм глупаво ми се струва ..толкова много пари ....тц тц
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абе хора, кога ще се научите, че преди да почнете да правите секс, трябва малко да си обогатите културата..! Постинор се пие само когато е сигурно, че има фал, и не се приема повече от един път между два цикъла!!! Постинор-а не е противозачатъчно, то е средство за спешна контрацепция, и води до какви ли не хормонални смуштения, не можеш да го пиеш всеки път когато имаш съмнения!
Проблемът е с еуфорията, която обзе по-опитните тогава, че се появи толкова сигурен контрацептив за след гаф. Хората, поне около мен, се отпуснаха и почнаха често да го споменават с благодарност. И малките, ест, са си изкарали своите грешни изводи.
То и аз това говоря от няколко теми и дни насам ама няма кой да ме слуша...то тоя постинор взе да се ползва като аналгина...станало, не станало...скъсан, не скъсан...пият и това е...то си е за тях всъщност...кофти е да си неограмотен..
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I'm just living to die
О,с тва хапче трябва да се внимава!Да не се взема след секи акт или всеки месец...само при екствемни ситуаци като спукан презерватив.72 часа е ама ти ако ще го вземаш го вземи до 24 часа,за да има ефект.Пък и той не дава 100% гаранция!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
до 72часа,но колкото по-рано се пие,толкова по-голям е ефекта
ah sq se zamislqm mi s kakvo shtqha da se trovqt ako go nqmashe toq proslovutiq POSTINOR![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
не е ли около 26 лв ПОстинора...??? моляя ви кажете..спешно еПървоначално написано от IdiOtKa
как с кфо с ракияПървоначално написано от ^KaSiDi^
![]()
\
/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
КАЖЕТЕЕЕ..мОЛЯЯЯ виИИ...колко е сега ПОстинора...спеШНО е МНОГОПървоначално написано от Анонимко
![]()
каЖеТе ПЛсс![]()
ами мила постинора го имаШЕ между 8 и 12лв (може и повече). ВЕЧЕ ПОСТИНОР НЯМА![]()
![]()
Сега има Ескапел, които е доста по скъп - 26 - 30лв
, ако не и повече
Първо темата е стара. Второ Постинор Дуо вече не се внася. Трето има Ескапел около 30 лв!