.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    INCOGNITO`
    Guest

ei hora tva e malko nestandarten vupros no mi e interesno!!

Ima li sred vas teen4eta nqkoi koito sa pravili grupovi izpulneniq ili sex pred drugi hora.Ako ima razkajete.

E neka az da vi kaja.To moito ne beshe koi znae kvo shtot go prekusnaha na rd-to na moita priqtelka tq mi duhashe pred vsi4ki shtqhme i da se ebem no maikai koqto beshe v drugata staq i zuvnna po gsm-a shtoto i beshe zabraneno da vliza v staqta ta tq ni prekusna shouto :P

Фен
    Град
    Varna
    qko qko mi as li4no prednata mi averka q 6ibah v prisastvieto na averi .hah ma te sa praiha 4e spat ili sa opitaha

Фен
    Град
    nqkade si
    Mi az sam pravila 3-ka s 2 mom4eta,i tva go zasneha na kamerata na ediniq i posle na rojdeniq den na ediniq go pusnaha pred gore-dolu 40 4oveka.Tova s4ita li se za sex pred publika?

Guest
    АААА попиках се баси.Браво браво е няма да станете президенти или депутати на 100% ако е вярно това

Фен
    Град
    nqkade si
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    АААА попиках се баси.Браво браво е няма да станете президенти или депутати на 100% ако е вярно това
    A ti si "sveta voda nenapita",taka li?
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от rosenceto
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    A ti si "sveta voda nenapita",taka li?
    Може би просто не е правил тройки или подобни оргии.

Мега фен
    Веднъж постоянно влизаха, бяхме на купон.

Голям фен
    Аз съм правила 3ка с едно момиче и едно момче...не ме изкефи особено щото частта с момичета не ми беше много по вкуса а и беше някво странно НЕ искам пак....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Град
    Sofia
    Веднъж на Хелуин, в Америка правихме групов. аз един прятел един американец и една мацка, ама американеца по едно време каза че сме извратени и избяга. Тя парво ни прави стриптиз, а после пихме текила от различни места от тялото и. След това тя пи текила и не само от нас...
    Don't Hate The Player, Hate The Game!

Повече от фен
    Emi do sega ne sam pravila podobni ne6ta.no i nqmam osobeno jelanie.Predpo4itam si samo pred 4ovek,s koito iskam da bada :P

Фен
    Град
    Където Там
    ако се брой секс в морето посред бял ден значи и аз съм пробвал такова нещо беше много яко щот ти е яко и ти е спек, но пък се получи много добре

Spiro
    Guest
    Aham i posle i az zeh che sa sabudih da mu iba pichkata lelina

Супер фен
    as li4no ne sum

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    С приятелката ми нямаме нищо против груповото или това да се снимаме. Но пред публика? Лично мен идеята не ме привлича, работата се разваля от кибици, които само вдигат шум.

Супер фен
    Не съм правил секс пред други хора

Правила съм секс с 5 момчета и ще излъжа ако кажа че не ми хареса .

Супер фен
    Град
    Аз в такива моменти не ги разбирам момчетата. То ясно, че на момичето ще му е кеф - пет патки, пет езика, десет ръце, все нея обслужават. Ама тези чекиджии какво са се скупчили на една путка, горките толкова ли няма с кой друг?

В интерес на истината бърже се умориха .

Супер фен
    Град
    *свива рамене* Ами, значи, аз да си вадя изводите, а?

И си вземи поука.

/\/\u3ePHuK
    Guest

Здравеите имам един проблем ако може да се нарече такав, значи нормално ли е според вас да правиа секс с момиче което харесвам 1 час и 30 мин. без да свърша и след това свирки и чикии докато не и се умориат двете раце и после аз като си го хвана и за 1-2мин, готово. Та Стеснителната извади си извод ти,и ми даите ниакакав савет какво да правиа и това проблвм ли е заштото тя ми казва че не е ама аз
    Жена с пари е като луд с картечница!!!

Супер фен
    Град
    И двата пола страдат от такива "зацепки". На мен ми се е случвало няколко пъти да не мога да свърша, същото е ставало и с партньорките ми. Важното е никой от двамата да не се случва виновно, нормално е, зависи от физическото и психическото ти състояние.

А това, че си успял сам пак е психическо - след толкова чекии и тялото вече си знае работата Като съм сам ми отнема не повече от 5-10 минути, а с партньор продължавам много по-дълго.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    И двата пола страдат от такива "зацепки". На мен ми се е случвало няколко пъти да не мога да свърша, същото е ставало и с партньорките ми. Важното е никой от двамата да не се случва виновно, нормално е, зависи от физическото и психическото ти състояние.
    Aaaaa vseki put, kogato gajeto mi stigne do orgazum NQKOLKO PUTI, a az ne svur6a i mi se iska da go
    Mnogo gadno mi stava...
    Kolkoto do temata grupov sex ne sum pravila i zasega nqmam namerenie da opitvam

Guest
    vse edno slusham babichkite po peikite .. mai samo se nadlugvate..golqma fantaziq imate obache Evala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си