- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ei hora tva e malko nestandarten vupros no mi e interesno!!
Ima li sred vas teen4eta nqkoi koito sa pravili grupovi izpulneniq ili sex pred drugi hora.Ako ima razkajete.
E neka az da vi kaja.To moito ne beshe koi znae kvo shtot go prekusnaha na rd-to na moita priqtelka tq mi duhashe pred vsi4ki shtqhme i da se ebem no maikai koqto beshe v drugata staq i zuvnna po gsm-a shtoto i beshe zabraneno da vliza v staqtata tq ni prekusna shouto :P
qko qkomi as li4no prednata mi averka q 6ibah v prisastvieto na averi .hah ma te sa praiha 4e spat
ili sa opitaha
Mi az sam pravila 3-ka s 2 mom4eta,i tva go zasneha na kamerata na ediniq i posle na rojdeniq den na ediniq go pusnaha pred gore-dolu 40 4oveka.Tova s4ita li se za sex pred publika?
АААА попиках се баси.Браво браво е няма да станете президенти или депутати на 100% ако е вярно това![]()
![]()
A ti si "sveta voda nenapita",taka li?Първоначално написано от 20/M/Sf
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
Може би просто не е правил тройки или подобни оргии.Първоначално написано от rosenceto
![]()
Веднъж постоянно влизаха, бяхме на купон.
Аз съм правила 3ка с едно момиче и едно момче...не ме изкефи особено щото частта с момичета не ми беше много по вкуса а и беше някво странноНЕ искам пак....
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Веднъж на Хелуин, в Америка правихме групов. аз един прятел един американец и една мацка, ама американеца по едно време каза че сме извратени и избяга. Тя парво ни прави стриптиз, а после пихме текила от различни места от тялото и. След това тя пи текила и не само от нас...
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Emi do sega ne sam pravila podobni ne6ta.no i nqmam osobeno jelanie.Predpo4itam si samo pred 4ovek,s koito iskam da bada :P
ако се брой секс в морето посред бял ден значи и аз съм пробвал такова нещобеше много яко щот ти е яко и ти е спек, но пък се получи много добре
Aham i posle i az zeh che sa sabudih da mu iba pichkata lelina
as li4no ne sum
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
С приятелката ми нямаме нищо против груповото или това да се снимаме. Но пред публика? Лично мен идеята не ме привлича, работата се разваля от кибици, които само вдигат шум.
Не съм правил секс пред други хора
Правила съм секс с 5 момчета и ще излъжа ако кажа че не ми хареса.
Аз в такива моменти не ги разбирам момчетата. То ясно, че на момичето ще му е кеф - пет патки, пет езика, десет ръце, все нея обслужават. Ама тези чекиджии какво са се скупчили на една путка, горките толкова ли няма с кой друг?
В интерес на истината бърже се умориха.
*свива рамене* Ами, значи, аз да си вадя изводите, а?
И си вземи поука.
Здравеите имам един проблем ако може да се нарече такав, значи нормално ли е според вас да правиа секс с момиче което харесвам 1 час и 30 мин. без да свърша и след това свирки и чикии докато не и се умориат двете раце и после аз като си го хвана и за 1-2мин, готово. Та Стеснителната извади си извод ти,и ми даите ниакакав савет какво да правиа и това проблвм ли е заштото тя ми казва че не е ама аз![]()
Жена с пари е като луд с картечница!!!
И двата пола страдат от такива "зацепки". На мен ми се е случвало няколко пъти да не мога да свърша, същото е ставало и с партньорките ми. Важното е никой от двамата да не се случва виновно, нормално е, зависи от физическото и психическото ти състояние.
А това, че си успял сам пак е психическо - след толкова чекии и тялото вече си знае работатаКато съм сам ми отнема не повече от 5-10 минути, а с партньор продължавам много по-дълго.
Aaaaa vseki put, kogato gajeto mi stigne do orgazum NQKOLKO PUTI, a az ne svur6a i mi se iska da goПървоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogo gadno mi stava...
Kolkoto do temata grupov sex ne sum pravila i zasega nqmam namerenie da opitvam![]()
vse edno slusham babichkite po peikite .. mai samo se nadlugvate..golqma fantaziq imate obache Evala