- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ei hora tva e malko nestandarten vupros no mi e interesno!!
sineoka_kukla: e, па, ако момчето се старае, а ти просто не си на кеф този ден, какво ти е виновно то! А ако е някакъв егоистичен бързак, баш ти си си виновна, че не си го обучила по-добре ^^
Както казах, на всеки се случва да -зацепи-, не говоря за системно незадоволяване.
Taq maika tapa li e ili maloumna, maina da ne vleze da gi obezglavi takiva mekereta - xa xa xa xa. 6e zvani vse edno deteto i e roditel, maina. Shhhh mn fantaziq mnoo ne6to ste vkarali, ama da be6e istina li? ... Ili puk kak ne da se snima nqkoi na kamera i da go gledat 40 4oveka, tva hem e gavra hem rezil ... posle 6e vi znaqt kat bokluci! Xax - =D> =D> =D> =D> Mn vicove, mnoo ne6to ... =D> =D>
a az go narpavih s priqtelkata mi i kucheto pred nqkolko choveka![]()
Ми аз съм го казала, в софия има 10-15 човека които могат да чукат. И не се притеснявай с възрастта ще почнеш да го забелязваш все по често, после да те питам дали ще изневеряваш на любимия?Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
ми на един купон бяхме и едно момиченце се съгласи да си направим групов.Първо я минаха 2-ма и си заминаха.останахме още трима, аз и единя ми френд започкахме да я чукаме кой където намери,а другия не можеше да му стане беше стеснителен горкичкия и си замина,май си направи една чекия преди това... не съм наясно че бях доста пийнал.Шибахме я до сутринта и аз бях на 2-рия етаж свърших три пъти и се прибрах,колегата е останал до сутринта с нея и и е дал парички поне да се прибере до тях,горката от тогава не съм я виждал и чух по късно че се омъжила
Стеснителната а ти от къде ги преброи 10-15 човека дето могат да чукат??? а ако има и повече?
mi pravila sam go ve4er na edin 6ezlong deto be6e na 5 metra ot otkrita diskoteka i si4ko se vijda ama ne me ebe 6tot be6e mnogo dobro pak i kato ne sam ot tos grad koi me znaea ina4e toq det ne svar6va 4as i polovina.....mi za vtori ili treti tek dobre ama za parvi sqka6 e mnogo ne znam qvno baq laska......
и един шоколад завива мармота в станиол..Първоначално написано от Patsowt
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
God Man It's been a long fucken' time since my last post here it was like 2-3-4 years ago. Daje sum super udiven 4e o6te mi stoi akanuna tuka ... I trqbva da otbeleja 4e ni6to ne se e promenilo tolkova mnogo naistina. Vse si ima hora kato tova momi4ence tuk koqto da pravi intrigi i da prikazva prostotii.. krasafci zaemate mi mqstoto![]()
Ta .... tai kato tuka se surdqt kato posta ne e po temata ... Ne ne sum opitval ama i nqmam takova jelanie .. Tova 6te e super tupo . Ne e li to da si tup4e6 sam ne e ralta :} \/
![]()
Първоначално написано от Стеснителната
Life's worth livin' !
Just to acknowledge that Kerentski rofled my ass![]()
Kerentski а не може ли в знак на благодарност за блаженството, бълващо на мощни струи от устите ти , просто да се поклоним смирено ...като индианче-първокласник пред бледолик с герданче от стъкълца и бонбонки Тик-ТакKerentski
шшшш не се ли отклонихте много от темата?! ...
Та по нея... често се случва с приятели на купон да правим секс с гаджетата си в една стая, но естествено, в различни ъгли и места... Абе какво да ти кажа, по-въбуждащо е от обикновено... And just for the record, никой не пипа на никой жената, сички са си с техните, просто е тъмно и сички се...
Offtopic:
Стеснителната как успя да ги изброиш 10-15 човека в цяла София, 1 000 000 софийско население, всички ли са те минали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ся по темата:
Мдам участвала съм в тройка, аз приятеля ми и бившата му. Готинко беше, ама 3 пъти го правихме и тя си замина, 'щото е женена на един африкански остров и трябваше да си ходи
![]()
![]()
Тези мнения като ги слушам и все едно гледам евтин тийн филм от началото на 90те. Като "Хлапета" и подобните му.
abe vie tuka se izvadihte 1vite prono zvezdi be.....bati rekordioritese iskarahte......
цепиш мрака Ангеле... ти си некъв зверски ебач ама си решил да се регнеш и да пишеш в тийн форум?1 Странно?Първоначално написано от Ангела_на_мрака
И просто във форума тренираш ръцете за вечерта?!
Мазен чекиджя!![]()
ами начи на едно копонче имаше бая изсшити момиченца нз с кво са бяха изсшили ама стана голямо шоу аз отидах с едната в другата стая по ебахме се малко зе че влезна една неина приятелка и зеха да се зелуват докъто я тупанех(били много добри приятелко делели си сичко) после се размениха и така апък после в другата стая двама та ми приятели тапаниха третата и аз се върнах при другите за по още един текапък после на другия ден единия ми беше расърден щото сме били 3-3 пък аз сам му бил зел момичето виновен ли сам че е дошла не мислите ли така
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Имената на тия момичета завършват на .jpg нали?Първоначално написано от Wu-Tang
![]()
Ami az sum praila prostotii...ne sa koi znae kvo.Ama predpo4itam da ne se raz4uva.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ami az na edin kupon go napravih s dvama koito kazva che analniq seks ne e gotin jestoko luje!!!