.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Най-много ми харесват хората(независимо мъже/жени) от типа what u see's what u get.
    Млако са тези, които умеят да преценят стоящия пред тях само по 2-3 казани от него изречения. Именно затова ще има "гъзари", които си фантазират на общо основание и такива, които им се връзват.

Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]пренапиши темата щото нищо не разбрах деба..
    Земи си очила
    Такива мъже (гъзарите) са пълен въздух под налягане,незнам какво им харесвате вие момичетата че имат пари ли,скъпи дрехи
    Това ми звучи много тъпо...
    Тъпо ама факт.

spored men pove4eto jeni ne biha vurzali na takuv muj! no ima i glupovati momi4eta koito biha se hvanali!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Uraken
    ae brat razli4ni vkusove imat jenite ve na ednata i haraesva pove4e 1niq tip na drugata drugiq pak nai dobre e da moje6 da sa prai6 pred vsqka na kakavto i haresva.sld tui e qsno
    taka,ama samo tva poslednoto,ne trqbva lida si takav,kakavto si..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    Цитирай Първоначално написано от Uraken
    ae brat razli4ni vkusove imat jenite ve na ednata i haraesva pove4e 1niq tip na drugata drugiq pak nai dobre e da moje6 da sa prai6 pred vsqka na kakavto i haresva.sld tui e qsno
    taka,ama samo tva poslednoto,ne trqbva lida si takav,kakavto si..

e popr da.
    ma prikazvam za tova kato iska prosto da opane nqkoi putka

Guest
    а aз оня ден видях един дено дразнеше едно момиче (тарикат и си я сваля) свалих му перките бързо.Извадих карабинера (тя не му обраща внимание ,той се перчи) от давна му бях набрал че ме бе набил с още 3ма приятели та сега ходи с счупен нос и не ми се отваря повече

Супер фен
    mm ne mislq 4e e taka...a we BE YOURSELF

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а aз оня ден видях един дено дразнеше едно момиче (тарикат и си я сваля) свалих му перките бързо.Извадих карабинера (тя не му обраща внимание ,той се перчи) от давна му бях набрал че ме бе набил с още 3ма приятели та сега ходи с счупен нос и не ми се отваря повече
    Обади ли го на класната?

NeJnA_DrOgA^{P}
    Guest
    mi spored mene poprincip momichetata ne haresvat mn zatvroeni i dobrichki momcheta,a po otvoreni ama ne i nekvi det sa praat na kvot ne sa..te sa po skoro jalki i smeshni v ochite na momicheto

Фен
    Град
    Iowa
    бой да има! и сръпско и бира те тваа'

emi tova spored men si e kraino subekivno - zavisi ot 4oveka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си