- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ме обича?
На 17 съм (момче) и ходя с едно момиче на 15. Не съм нов с жените, но до сега не съм изпитвал подобно нещо - мисля че се влюбвам в нея, а тя е по-различна - твърди че не обича никой освен себе си, което би трябвало да я прави голям егоцентрик, но всъщност не е така - тя е прекрасен човек и искам да остана с нея... Как да я задържа за дълго, как да я накарам да се влюби в мен или поне да започне да ме харесва повече... Въпросът ми е към всички!
ami spored men e dobre da i pokaje6 ,4e mnogo q obi4a6,4e durji6 na neq i 4e iska6 da ste zaedno...da prekarvate pove4e vreme zaedno,da se opoznaete po-dobre i mojebi togava tq 6te osuznae,4e ve4e ne trqbva da proqvqva sebeliubie i da zapo4ne da se interesuva malko pove4e ot horata,koito i obru6ta6 vnimanie i q obio4at!uspeh!
![]()
Не може да я накараш да те обича, но може да я накраш да се чувства по-добре с теб и така да те опознае по-добре. Ако това стане може би и ще се влюби в теб. За сега бъди мил, но без да я разглезваш. Отнасяй се винаги с внимание. Айде успех.
Лошо лошо трябва да и обесниш ,че небива така това и изказване е адски детинско каквато си е и тя самата незнае какво иска.Чувал съм подобно нещо от момичета на 17-18 и съм умирал от смях.Казваш и чао и да си се оправя сама.
Говори с нея и и обясни кво чувстваш, но и го кажи да идва от сърцето. Айде успех.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Това ти го е казала сигурно,защото не иска да бъде наранена,за да се предпази....просто с времето трябва да изградиш доверие в нея
Покажи й колко силна е обичта ти към нея.![]()
Успех.![]()
Показвай и ,че я цениш и уважаваш ,но с ФИНЕС !!
В никъв случай не започвай да и говориш 'колко много я обичаш' и недей хлътвай ,щото си прецакан със сигурност !! На сила неможеш да я накараш да я обичаш ,а почнеш ли да и се обесняваш и 'задушаваш' само ще се учужди.Прави си кефа с нея ,забавлявайте се - прави я щастлива и тя ще го оцени.И повярвай ми ,това не е последната ти проява на такива чуства - ако не излезе нищо - забрави я, ще има още хиляди готини и не чак толкова моменти ,такаче просто се наслаждавай на момента.Успех !
П.П - Помни ,че колкото повече тичаш към нещо ,то толкова повече ти бяга.Колкото повече ти пука - толкова по-повече мъка.Като не му мислиш толкова - тогава най-много работа ше има \/
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от the`spy
Прав си и то много, но ако тя го лъже става кофти щото той ще се зариби мн по нея и тя ще е безразлична.Първоначално написано от WILD__BOY
П.П. разбери първо дали тя найстина изпитва нещо към тебе смисъл ти ще го усетиш то няма др. начин и тогава предприемай каквито и да били действия
Прави, струвай, но не позволявай тя да разбере, че те е спечелила (е, ако направите 6-7 месеца не е проблем да и го кажеш), защото почти моментално ще загуби интерес. Попадал съм на подобни случаи като твоя и това е истината - не и показваш, че те е спечелила и категорично не се държиш като мъж под чехъл, или както грубо се вика на тези мъже - путки!![]()
Левски шампион але але!
ти казваш,че тя не обича никого освен себе си ,аама ти твърдиш обратното,мила е към тебе.. е тогава значи малко или много й допадаш...само дай по смело и бъди по мил
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
suglasna sumПървоначално написано от WILD__BOY
Ami istinata e,4e 4ovek trqbva da se nau4i da obi4a purvo sebe si,posle ostanalite.No puk da tvurdi,4e obi4a samo sebe si,zvu4i dosta egoisti4no,koeto e v protivoves s tova koeto kazva6,4e e prekrasen 4ovek.Moje da se pazi da ne bude naranena.No ima i drug moment,tq e na 15,sumnqvam se da znae to4no kakvo iska i da e obi4ala do sega,tepurva i prestoqt promeni osobeno v haraktera,v na4ina na mislene,te purva 6te izrastva,taka 4e dumite i ne sa ot poziciqta na oformen 4ovek,a na 4ovek koito 6te se dooformq o6te,za tova ne mislq 4e sa tolkova stra6ni.Da q nakara6 da te obi4a,ne moje6,no moje6 da zasluji6,da predizvika6 4uvstvata i,i horata sa ti napisali razli4ni na4ini
Za tova davai i uspeh,dano da uspee6 i da nqma silno naraneni ot cqlata istoriq
![]()
Просто някак си и докажи любовта си.Ти я познаваш не ние!Бъди мил нежен,бъди повече приятел от колкото гадже,разбирай я помагай и...бъди с нея в трудните моменти.Но да ти кажя ако те обича ще е с теб ако ли не...Трудно можеш да накраш някой да се влюби в теб...То си идва от сърцето...или го има или го няма![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ммм да съгласна съмПървоначално написано от mimi_gothica
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
Както казаха и другите - покажи й ,че я обичаш...но един съвет - направи за нея нещо,което друг не е правил - например подари и нещо,за което си мечтае,заведи я някъде,където ти е казвала,че иска да отиде ( не е задължително да е извън Българиа),направете нещо диво двамата заедно ,и тя ще види,че си заслужаваш,и че си по-различен...
EMI PODARQVAI I ZVETQ NE SAMO NA PRAZNIZI!KOGATO VIJDA6 4E E V LO6O NASTROENIE NE SE OPITAVAI DA Q RAZVESELI6,ZA6TOTO MOMI4ETAT NE OBI4AT DA GI ZAKA4AT KOGATO SA RAZSTROENI I AKO SE OPITVA6 DA NAPRAVI6 NE6TO PO VUPROSA,NAI-MNOGO DA SI GO ISKARA NA TEB!PRAVI SE 4E NE TI PUKA OSOBEDNO,NO VSE PAK NE BUDI PREKALENO OBEZGRIJEN! :P