.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Kakvo mislite za...

Kvo mislite za obecite na vejdata.Dali bi imalo ne6to koeto moje da te nakara da sajelqva6 sled vreme,4e si q slojil.Izob6to kvo mislite?

Мега фен Аватара на machoka
    Мисля, че ще потърся телефона / e-mail-а на мадамата отдясно в подписа ти

Та.... докато я гледах, забравих какъв ти беше въпроса, съжалявам :P

Мега фен Аватара на machoka
    ... а да, за веждата...

Ами.. на някои им седи много много секси, на други не чак толкова. Тази интервенция не е за всяко лице, но бидейки на правилното - тя става част от непреодолимия чар на момичето :P

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    tam e cool, oba4e sled vreme pisva ..kakto na ustnata ,na nosa...

Голям фен
    Ами, мене много ме кефи обеца на веждата, ама примерно само там или там и ушите....абе няма значение каде още, ама да не са само железа по лицето. Смостоятелно обецата на веждата е много готина според мене
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ммммм ,много искам там обица
    смятам пролетната ваканция да си направя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    е като си напеавиш там пиърс той си става част от теб защото го искаш
    мен лично много ми харесва обичка на веждата
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    не ме кефи особено

ще си направя в близко бъдеще

ПС. а тук момчетата нещо много капризни специално тази от дясно а тази от ляво нещо не може да задоволи вкуса ви напълно ли

тая вдясно има по-сладко лице
    и по-хубави цици
    но пък ръцете и дупето на тая вляво
    ми харесват повече

по темата:ако почнеш да съжаляваш,
    какво ти пречи да я свалиш...
    и пак ще кажа..за жалост мина времето
    когато пиърсингът беше нещо, което те
    правеше различен...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Само аз ли забелязвам, че повечето хора тук, които през ден казват в някоя тема, че скоро ще се дупнат някъде, си остават само с приказките?

... но всъщност май е по-добре, че е така..

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Само аз ли забелязвам, че повечето хора тук, които през ден казват в някоя тема, че скоро ще се дупнат някъде, си остават само с приказките?

е пък някои хора чакат да се отделят от дома,че аз какви планове имам и майка си ме е предупредила,че не иска да ме гледа всеки ден в такова състояние... още съвсем малко остана така,че.... най-после ще се махна от вкъщи и от консервативното ми градче!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Кефя им се и си правя някакви планове да си слагам.

Супер фен Аватара на i'm so excited!

... мне, не го забелязваш само ти
    и накрая като ги попиташ що тъй почват да се оправдават с родители....
    благодарим ви, Родители !!
    алелуя.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ам мисля че всяка една обица някъде по тялото си струва..в смисал мен ме кефи..дори да не ти хареса винаги можеш да я махнеш и малко или напълно зараства...както и да е не се забелязва.
    Другото което мисля е че ако си сложа шизофреничната ми майка ше ми изкара лимфните възли през гъза или ще получи някъф пристъп.
    И знам че ако си сложа кухите "либерални" холандци няма да ме земат на работа и се прецаквам по тоя начин.
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Mayka mi 6te me hvane za uhoto i 6te me zavede da mi mahnat obicata. Kudeto i da e tq...
    Sled tova 6te me nakaje, 6te me izgoni- 6te me prati pri baba mi. Kato se vurna 6te mi spre parite, 6te mi spre neta, nqma da mi govori, dokato stana na 30...
    Tova e pri4inata da imam samo 4 normalni i edna na hru6tqla...
    I razbira se fakta, 4e tqloto se bori mn zdravo s/u vseki metalen predmet po nego.

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Баси, само моите родители ли са на мнение, че тялото си е мое и мога да си правя с него каквото ми дойде на ум (в рамките на разумното) ?! Аз майка ми я хванах на една лекция по пиърсинги възможните рискове, обясних й, че ако някой от пиърсите ми започне да се ебава, веднага ще го махна и тя вече не простестира. Даже вчера ми каза, че са ми яки пиърсите

Saatana vittu perkele hate crew!

Баси, само моите родители ли са на мнение, че тялото си е мое и мога да си правя с него каквото ми дойде на ум (в рамките на разумното) ?! Аз майка ми я хванах на една лекция по пиърсинги възможните рискове, обясних й, че ако някой от пиърсите ми започне да се ебава, веднага ще го махна и тя вече не простестира. Даже вчера ми каза, че са ми яки пиърсите
    Ха и това е идея...да и стоваря цялата възможна информация пред нея като само знае да ми говори за рискове ама и не е толкова нужно де...след 3-4 месеца заживявам самостоятелно....все пак за пиърс е по-навита отколкото за татуси....все едно..ще я вкарам в строя

Super 6te bade,ako si sloji 4ovek,no ne na vseki my otiva.Znam,oba4e hora,na koito im otiva i sa palnite sladyri

Град
    Пловдив
    qko e ))
    Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.

Re: Kakvo mislite za...

Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    Kvo mislite za obecite na vejdata.Dali bi imalo ne6to koeto moje da te nakara da sajelqva6 sled vreme,4e si q slojil.Izob6to kvo mislite?
    men me kefi. ma zavisi kfa obica de . a to nqma za kfo da sajelqvash nali moje da q mahnesh . loshoto e otna4alo dokato zazdravee tam

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    ... а да, за веждата...

Ами.. на някои им седи много много секси, на други не чак толкова. Тази интервенция не е за всяко лице, но бидейки на правилното - тя става част от непреодолимия чар на момичето :P
    stiga se zahlasva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си