.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Moderated by W.I.M.: Искам да ми обърне повече внимание!

zna4i ima edno mom4e koeto haresvam mnogo i toi me haresva no ne tolkova kolkoto az nego !Zapoznah me se na koncerta na CITY na 27.02.06 :P :P nali parvo slavki ..pogledi...it.n... po kasno se zapoznah me celuvah me s e pisah me si no ne mojahme da se vidim pak!Be6e mi kazal 4e ima drugo momi4e... .... ...!!!Pra6ta mi nekoi sms i tfa e ....i iskam pove4e da mi obarne vnimanie ...!!!Kakvo da prava

Blagodarq predvaritelno!!!!

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    felacio za si4ki

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Сваляй го, флиртувай с него! \/
    Покани го на кафе.
    Успех.

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Emi ako toi si obi4a tva drugoto momi4e kvoto i da pravish nemoje da e tvoi Ako ne mu pishi pove4e ...Dosajdai malko Kaji mu 4e iskash da se vidite i 4e ti bilo mnogo qko s nego i taka .....
    Uspeh =D>
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Покани го уж "на кафе" и му пусни да те изпраска хубаво!

§§ точка(и) 11 ! §§

felacio za si4ki

Повече от фен

ti puk kolko si prost ako ti beshe momi4e kvo shteshe da napravish posle nali znaesh mom4etata kak govorqt

spored men go ostavi na mira! edno mom4e ako ima interes nikoga nqma da se durpa kaji mu da se vidite (DRESS TO IMPRESS) puskai mu pogledi (po-mrusni) govori mrusnishki(no ne kurvenski moje leko da si prehapvash usnite ot vreme na vreme) obshto vzeto mu puskash muhata ako ne kluvne togava zna4i nqma interes i ne se zanimavai s nego!

§§ точка(и) 13 ! §§
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

dobra idea oba4e e na rabota prez sedmicata a az sam 2-ra smqna a i da kaja 4e sam 8 klas a toi 10 ne nqkoi da pomisli 4e golem nqkaf i e takiva..toi po4ti nqma vreme ima samo prez sabota i nedelq a i moje da raboti izvaredno puk az sam ot drujba puk ti toi ot ov4a kupel 2 i nie dale4ko i na dvamata az v edina krai na sf a toi na drugia...
    felacio za si4ki

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
    dobra idea oba4e e na rabota prez sedmicata a az sam 2-ra smqna a i da kaja 4e sam 8 klas a toi 10 ne nqkoi da pomisli 4e golem nqkaf i e takiva..toi po4ti nqma vreme ima samo prez sabota i nedelq a i moje da raboti izvaredno puk az sam ot drujba puk ti toi ot ov4a kupel 2 i nie dale4ko i na dvamata az v edina krai na sf a toi na drugia...

emi kofti e kvo da ti kaja nishto ne e gotino no vse pak mojesh da probvash nishto ne ti pre4i no zapomni 4e trqbva da mu napravish golqmo vpe4atlenie i ako kluvne toi shte poeme natatuk!!!

da mn e kofti hubavite momi sa v drujba a gotinite muje v moq kvartal :P (ov4a kupel)

tova e mn losho
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

emm...taka si e..... no se pak se nqkakvo vpe4atlenie sam mu napravila se pak 30 mins sled kato se zapoznahme...... ima6e mnogo taki no s :P...nez za parvi pat ....i to na parva sre6ta ....
    felacio za si4ki

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Еми директно го питай иска ли да има нещо между вас или не! Друго

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Покани го на кафе.
    Успех.
    dokato ima drugo momi4e...ne mislq
    prosto go zabravi

kakto vi kazah toi nqma nikakvo vreme.... a i az sat6o.... ...ami ne 4ak tolkova lesno da se zabravi kato negoo...mnogoo ....a mi ve4e nezz
    felacio za si4ki

Супер фен
    ami uredete si sre6ta i gotoo

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Същата работа като мене си - харесваш си някой много, а този някой те харесва, но харесва повече трети човек. Трябва да се бориш за него, разбери му интересите, флиртувай, може леко да го караш да ревнува и така.

ami 6te opitam 10x dano se polu4i ne6o
    felacio za si4ki

Нарани един мъж,за да станеш жената на живота му...като заебеш някой от всякаде той почва да те търси и иска...тва са си неписани закони
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

яяяяяяяяяяяя бадете малко нахални бе момичета и ти мацка нахалствай!! е не прекалено много но го покани на среща гожорете си повече и то ще се получи!! ще видиш!!УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ!!

opitam
    felacio za si4ki

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Покани го на кафе.
    Успех.
    dokato ima drugo momi4e...ne mislq
    prosto go zabravi
    eh deni tuka ne sme na edno mnenie
    mila az 6e ti kaja drugo
    za da o6te ot pyrvata sre6ta da ste se i da e imalo tolkoz zaribqvki ...na4i te e haresal dosta i ne mu e pukalo koi znae kolko mnogo za averkata mu taka 4e naistina DEISTVAI izlezte na kafence tui uniu
    USPEH MILA
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

obadih mu se v4era i si govreh me i toi kaza 4e 6e mi se obadi da se vidim tova e naredak
    felacio za si4ki

da mu se obadq li skoro pak ?..... nez da ne si pomisli ne6to.....
    felacio za si4ki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си