Predi okolo 2 sedmici bqh izlqzla s edna priqtelka na kafe i togava edin nein poznat 4aka6e nqkoi pred kafeto i tq mu klikna nqkolko pati i sled tva me pomoli i az da mu klikna i se saglasih oba4e toq poznat se okaza posle 4e ni e vidql i poneje taq moita fr e v edno daskalo s mom4eto i sa se sre6tnali po koridorite na drugiq den i toi i kazal 4e iska da ni zapoznae i sled okolo sedmica izlqzohme na kafe,kato prez tazi sedmica az i toi si klikvahme i toi mi zvanna vednaj ama az ne mu vdignah 6toto togava bqh legnala da spa i dokato se sabudih i...be6e kasno ve4e kato izlqzohme na kafe ob6tata ni poznata be6e s nas i te si govoreha postoqnno i az nema6e prosto kakvo da kaja(e ne ba6 6toto po edno vreme po4nah i az da se vklu4vam v razgovorite)6toto te obsajdaha daskaloto i t.n. a az ne u4a tam i ne moga da kaja ni6to...Poneje mom4eto si ima6e rabota i az se pribirah samo s frendkata i tq mi kaza 4e toi q e pomolil predi sre6tata da me pita dali mi e simpati4en pone.Predi nqkolko dni te pak sa si govorili za men i toi e kazal 4e sam qko momi4e,ama nema da mu varja mai,6toto toi imal 4uvstvoto 4e sam go otblaskvala 6toto ne mu bqh klikvala 2-3 dni a toi postoqnno mi klikva6e a pa i tva sas sre6tata deto mal4ah dosta vreme...i taka
Ta vaprosa mi e osven teq tapi klikvaniq kvo da napraa drugo 4e da izlezem 6toto me e strah 4e kakto e tragnalo ako go 4akam o6te mnogo i nema da se povtori da izlezem,a ne iskam da go izpuskam

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§