zna4i,pri mene taka sedqt ne6tata,4e osaznavaneto,4e sam vlubena prosto ne idva-az si mislq,4e vsi4ko sa samo edni simpatii..ama kakvo e to tva da misli6 za vaprosniq 4ovek po cql den,samo da se 4udi6 kak da mu obarne6 vnimanie,da mu se kefi6 na postapkite,da mu se radva6,da se raztreperva6 ponqkoga,koagato go viri6,kakvo e vsi4koto tova,ako ne lubov? samo 4e az sqka6 go otri4am pred sebe si i daje ne si kazvam,4e go haresvam-ami si mislq,4e prosto ne6to mi e sladak i tui to,ni6to specialno. e , ne e taka! zatanala sam,mn go haresvam..no ne moga osobeno lesno da si izrazqvam 4uvstvata,to4no kam 4oveka,koito haresvam i ne znam kvo da praq..a i znam,4e toi 6e me otblasne,6toto haresva druga (( offf,za6to sled kato osaznah vsi4ko vse pove4e po4vam da go haresvam nai-kofti e taka,koagto otsre6tniq ne otgovarq na 4uvstvata ti-edinstvenoto,koeto moje6 da napravi6 e da go zabravi6,nali? e,ne moga! ! ! vijdam go vseki den,edva li ne vsqka minuta i vse kato go vidq ...offf ne znam ne znam..kak da se spravq? TRQbva da go preodoleq,6tot nqam 6ans s nego..toi prekaleno mn haresva 1 momi4e...offf :{ mn kuco...a go obojavam !