Не знам от къде да запо4на Проблема е там че сум грозна.Твърде прямо го казах но няма какво да се прави.Това е истината и колкото и да ми е неприятно го признавам.Живота ми стана ад-майка ми постоянно ми казва 4е съм много грозна и тъпа и това смазва само4увствието ми.Някопга имах няккакво малко и скромно само4увствие но с времето из4езна.Постоянно когато си ходя по улицата някакви гррупи4ки от мом4ета или мом4ета запо4ват да ме обиждат 4е съм грозна.Юни месец ставам на 18 и дори не съм имала гадже и не съм се целувала.Омръзна ми да пла4а всеки ден и нямам никакви приятели.Само не ми казвайте да се запозная със някой защото просто няма с кой и от къде.Грозна съм наистна Заклевам се темата е истинска и сериозна изпаднала съм в огромна депресия.Не разбирам защо трябва всеки втори на улицата да ме обижда и да ми казва 4е съм много грозна.Копнея някой да ме прегърне да ми каже 4е ме харесва и изобщо-ме4тая да имам най после гадже.Не излизайте с клишираната реплика 4е за всеки влак си има пътници защото явно за мен няма.сама съм и никой не ме харесва и ако не друго то поне да не ми се подиграваха по улицитре безпри4уинно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!не казвайте и 4е няма грозни хора защото аз шибано доказателсвто за това.Мразя се!!!!!!!

Благодаря ако някой е из4ел това и е решил да ми отговори