- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Grozna sum i go znam :(Golqma depresiq
Първоначално написано от exploitedteen
подкрепям...
да кажа за момчетата на тази възраст,които не са те оценили..те още не са с ясното съзнание какво значи стойностен човек,хормоните ги тресат яко и се оглеждат само по някакви захаросани куклички излезли от най-модния бутик..след време ще поумнеят и ще търсят вътрешната красота защото колкото и банално да звучи никой няма да иска за сериозни отношения някаква красива ама куха като лейка коза...
и не си внушавай,че си единствената на света или т.н..глупости!точно в тази възраст има страшно много момичета и момчета,които се терзаят така..
преди време и аз бях така..е,почти..просто нямах самочувствие...все нещо не ми харесваше,все ми беше криво...забелязвах някакви незначителни подробности,които всъщност другите не забелязваха...
накрая просто от изведнъж престана да ми пука...ей така си..без да правя абсолютно нищо!може би просто порастнах...започнах да гледам с по-други очи на живота ли не знам...и в крайна сметка промяната във външния свят дойде точно след като аз самата се промених вътрешно...станах по-весела..усмихвах се(да знаеш усмивката е магнит,мрачната физиономия те прави антипатичен..усмихвай се повече и ще забележиш и ти промяната)и чак тогава се появиха срещите с момчетаи аз усещах,че ме харесваха..защо ли?може би защото и аз самата започнах да го правя...замисли се..
ПС.Огромна е вината на майка ти!!!!!заради нея ти сега гледайки се в огледалото си мислиш,че си най-голямата грозотия!но повярвай не е така!внушението ти изкривява реалността!прави те стотици пъти по-грозна в твоите очи...а вярвай ми,според мен ти си си едно нормално момиче!и не си грозна..знам го..