.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Труп

Guest

Труп

Чувствам се като абсолютен труп Сега ще ви кажа какво имам впредвид точно.

Събуждам се и се чувствам така сякаш не съм спала до сега ами съм работила Никога не съм си почивала. От 1 година и нещо май не съм си казвала: Наспах се или починах си. Спа по 8-9 часа долу горе. Не е много малко. Не спортувам изобщо. Стоя на компа често. Сега малко разредих.

И вратът ми е винаги схванат. Някакви упражнение да знаете?

Ами това е оплаках се от ВЕЧНАТА СИ УМОРА.

Дано ми помогнете

Супер фен
    Град
    Sofia
    Случайно да имаш проблеми с хрема упорита или стомах?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

kofti
    Guest
    и аз съм същия вярно - спя по 4-5 часа на денонощие но според мен повече не ми трябва иначе имам хронична кашлица и очите ме болят нон-стоп. пред компютъра да седя мах 10 часа на ден. според мен е нормално при прекомерна употреба на комп. да се чувстваш така

тва да няма нещо общо с пролетната умора?
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Супер фен
    Град
    Sofia
    nqma!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    мммм ... точно според мен причината е,че водиш застоял начин на живот
    организма има нужда от 7-8-9 часа сън,не повече
    ако спиш повече ... органидма пак се чувства уморен и скапан,нищо,че си спала сума ти часове...(говоря от личен опит )
    не спортуваш.. ми това НЕ е добре... спортът НЕ изморява организма,напротив той е адски полезен за него седиш пред компютъра.. е как искаш да не ти и схванат врата?! даже странно е,че е само той.. при мен и гърба ме боли понякога...
    застоялия начин на живот,който водиш няма да те доведе до нищо добро
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Случайно да имаш проблеми с хрема упорита или стомах?

Не. Нямам никакви такива проблеми. Дори хрема не съм имала от малка Да кажа само, че нямам желание и за забавление сякаш преди се включвах активно в разговорите с приятелки и забавления, а сега все ми се спи, все съм уморена.
    Вече не стоя толкова на компа. Максимум по 2-3 часа.

Guest
    Благодаря на всички за отговорите. Ще чакам с нетърпение отговорите ви, пък ако се наспя някой ден ще ви се похваля

mi spored mene tova e ot preumora,poradi LIPSA NA VITAMINI i slan4evi la4i.neshto kato proletna umora si e ama baq ti sa e nasabralo.vzemi si vitamini CENTRUM ot A do Я.seki den se pie po edno.zemi si tezi deto sa za 30 dena.i qj n polodove i zelen4uci.
    С мен който иска, срещу мен който може

Супер фен
    Град
    sofia
    priemai pove4e vitamini

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Хей, кой каза, че е вредно да се спи! Протестирам! Мога и с по-малко, но гледам да натрупвам по 10 часа сън на денонощие. То си и зависи от метаболизма. Ама 4 часа/ден? Може, ама си скапваш имунната система, психиката и всичкото. А това са неща, които медицината няма да оправя скоро.

По-добре пуши, бели дробове до 10 години ще присаждат на всички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си