- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Freaky внушения
Абе интересно ми е ...Имали ли сте някакви внушения и гадни мисли...Независимо когато сте били в депресия,вкъщи,самотни,с гадже...Да се притеснявате за нещо,което си мислите,че ще стане или си мислите винаги за най-лошото
[b]мдаа, случвало ми се е.
имах един такъв период, в който все се притеснявах, че ще катастрофирам. независимо на кво превозно средство се возя, кола, трамвай, тролей - просто само седях свита в някое ъгълче, и се молех автобуса да не се преобърне или да не се счупи на двесега ми се смешно като си спомня, но тогава хич не ми беш забавно
![]()
![]()
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
ааааа това ме подсети ако се брои.... имам страх от катастрофа,но само когато аз съм зад воланада му мислят возещите се...те сами са си поели риска...
![]()
Еми да
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Аз преди се притеснявах, че ще ме ограбят на улицатаКакто си вървя и изведнъж спотирам някой "подозрителен" и почвам да си фантазирам кво може да ми напраи...хаха ама отдаааавна ми е минало туй
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ммм преди ме гонеше ужасна параноя, и за моя ОГРОМНА радост я преодолях
"Целувка за лека нощ"
Да. Имал съм такива моменти
да имала съм много такива моменти,в много случаи съм си мислила,че ще умра,по гаден начин ,мъчителен,ма в ръцете на любимия,че някои ме убива,че имам отвратителен живот,нещо лошо става с някой мой любим човек.. абе ей такива ужасии..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ne sam mn sigurna,no na tva ne mu li se vika6e paranoq?A i pesimistite po4ti vinagi izpitvat takova ne6to.
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
Imah isteri4en strah ot zemetreseniq.
Bqh si prigotvila nay- cennite ne6ta za iznasqne ot apartamenta v slu4ay na takova![]()
Mina mi![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Имал съм.![]()
Самовнушението и самоубеждението са важна част от самовъзпитанието, което заедно с възпитанието съпътства човек през целия му жизнен път и е предпоставка за интегрирането му в обществото.
Да, учила съм по Теория на възпитанието....
slu4vat se i takiva neshtaПървоначално написано от миш маш