.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: edno vyproschence

(: ?
    Guest

edno vyproschence

amii sigurnu vi e pisnalo ot takiva kato men no mi se iska da mi otgovorite na 1 vypros4e sorry ako temata se povtarq i ako na nqkoi ne mu haresva temata po dobre da ne pi6e otkolkoto samo da zloradstva ta iskam da pitam kogato na edno mom4e mu stane i ot penisa izliza nqkakva te4nost bihte mogli da mi kajete pove4e za neq ima li spermatozoidi v neq i tn
    Blagodarq predvaritelno

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Tova e predeqkulacionna te4nost i dokolkoto znam mislq 4e sluji za ne6to kato "smazka" i DA v neq ima sperma, ne e mn no e vuzmojno da se zabremenee ot neq. Veroqtnostta e malka no vse pak q ima.

Guest
    predi nqkolko dena gledah nqkvo predavane...ta tam se govoreshe za tova...tova e te4nost koqto predpazva seprmatozoidite

ot tva moje da se zabremenee
    v nego ima spermatozoidi
    malko sa
    no ima
    da vnimava6 ei

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    Tova e predeqkulacionna te4nost i dokolkoto znam mislq 4e sluji za ne6to kato "smazka" i DA v neq ima sperma, ne e mn no e vuzmojno da se zabremenee ot neq. Veroqtnostta e malka no vse pak q ima.
    ...eto edin koito e chel i stranichna literatura i ima po shiroka obshta kultura ot ostanalite...Da ...napylno prav si

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    От моята скромна сексуална култура знам, че това е както казаха преди мен предекулационна течност, която се появява при възбуда (логично), служи за смазка и наистина съдържа малък брой сперматозоиди...
    По принцип до кокото знам те са по-лениви и трудно биха могли да стигнат до там където трябва...
    Но винаги има 1% опастност, така че нищо няма да ви стане, ако използвате презервативи...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest

(:?

ohh blagodarq mn na vsi4ki ve4e 6te vnimavame pove4e.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от California
    От моята скромна сексуална култура знам, че това е както казаха преди мен предекулационна течност, която се появява при възбуда (логично), служи за смазка и наистина съдържа малък брой сперматозоиди...
    По принцип до кокото знам те са по-лениви и трудно биха могли да стигнат до там където трябва...
    Но винаги има 1% опастност, така че нищо няма да ви стане, ако използвате презервативи...
    da napulno sum suglasna sudurja sperma no ot neq e mnogo trudno da se zabremenee da ne kaja nevuzmojno tva ne go kazvam samo az ami i lekari

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Хахаха, ей от такива като тебе, лили, гинеколозите си вадят хляба. Ако си в точния момент, сперматозоидите са си напълно достатъчни да напълниш корема. Затова да правиш секс и да си го изкараш преди да свършиш е тъп риск, който често не се оправдава.

Re: (:?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ohh blagodarq mn na vsi4ki ve4e 6te vnimavame pove4e.
    С това считам темата за приключена, а и си нарушила 7 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си