- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Children of Bodom
Понеже са една от лиубимите ми групи4ки та ре6их да пусна тема за тяхТука можете да кажете кефат ли ви,въоб6те си4ко за тях тука!Та аз мисля 4е те са супер добра група и свирят супер готин комерсиален метал! Children of Bodom - Every time i die rulzzzzzz
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Бих казал, че старите им албуми преди Hate Crew Death Roll са много по-добри. От тогава нататък падат надолу. Мега яки са и албумите от времето когато още са се казвали Inearthed. Истиснки дет метъл!
Любимите ми са след амет \/
.
Оуу т'ва е една от най-най-най любимите ми групи, ако не и най-любимата. Children of Bodom бяха първата метъл група на която обърнах по-специално внимание и за нула време се зарибих. От тогава до ден днешен друго освен метъл не ме вълнува.![]()
Ето такива мнения ми вдъхват надежда 4е фенове на тази група има в БългарияПървоначално написано от Her Infernal Majesty
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
nqmam mnogo tqhni ne6ta no ot tva det do sega sum 4ul vsi4ko mi e haresalo naistina sa dobra grupa
бах... мдам... и аз такаПървоначално написано от korn___
![]()
If I ever... if I never...
Make me understand the thought whatever
Make me see... make me be...
Make me understand you're there for me
Ух, никак не ми се иска да давам някакви определения за Бодъм. Това, което искам е да си ги втечня и да си бия една инжекцийка Бодъм. Толкова.
А това, което ме вълнува в момента е дали ще чуя гласа на Алекси някъде из Каварненските полета...
Saatana vittu perkele hate crew!
хъх, надаме се, колега :/
по темата:
тъй, в последния албум Bodom имат точно 3 песни, които хващат ухото (поне моето). living dead beat ... за другите две не се сещам, но ги споменавам да не е без хич .. хехне бе, не ми харесва албума ..
иначе - чудесна група. ужасно талантливи ... не мога да проумея таланта им о.О не знам какво да кажа за тях просто.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Stra6na grupa!
Super mn me radvat (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Тъкмо днес си свалих над 10 тяхни песновки . Кефят ! She is beautiful , she is beautiful ...![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Това е кавър на Andrew. WK.Първоначално написано от VAMP_GIRL
За мен лично най-добрият им албум остава Follow The Reaper, все още когато Алекс беше китарист и Лайхо не си беше счупил ребрата (благодарение на което сега гласа му звучи като звуци издавани при запек).
Уха. Тема за моите любимци.![]()
Бих казала, че ги обожавам. Единствената метъл група, на която съм останала все още вярна. Като ги слушам и ми вдъхват някаква енергия. Абе страшни са. :P
Първите ми любими техни песни бяха Kissing The Shadows и Everytime I Die, но в момента се кефя най-вече и на Aces High, Implosion of Heaven, Talking of The Trees...
"Hominem te esse memento"
tiq pa gi mrazq ot dunoto na du6ata si kato gi 4uq napravo mi ida da![]()
Защо?Първоначално написано от The DooM
![]()
![]()
ami grypi4kata mn me kefi no gledah edin tehen koncert i kazaha bodom pitaha pyblikata: Do you want to hear some more heavy metal...tei 4e ako te ne znaqt kakyv stil sa az li da znam)ta za ozada4ih kato 4yh 4e sa death ...ama kakto vika edin friend to pove4e stilove ot grypi..
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise