.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    захарен памук
    Guest

Пак течениеееееее

АБе хора имам леко течение.Не ме сърби,не мирише.Просто некво тъпо течение.Момиче съм на 16.Ходих на гинеколог и той ми изписа хапченца.Пих ги обаче не помогнаха и пак си го имам.Възмжно ли е това да е нормалното влагалищно течение след като хапчетата не помагат?

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    vij tva te4enie e normalno
    i po4ti vsqko momi4e go ima taka 4e nqma oturvane ot nego,edinstvenoto koeto moje da se napravi e da se namali za izvestno vreme s hap4eta ,no ne i da se spre.Taka 4e jivei si s nego dokato porasne6 i ne se oplakvai

dead_pain
    Guest

otnosno vaprosa:)

e kak ne s1m 4uvala vsqka da go ima...

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    seriozno li mi pitai nqkoq tvoq priqtelka
    ili prosto genekologa pitai da ti kaje 4e 90% ot momi4etata go imat tova te4enie v tazi vuzrast

Мега фен
    Течение има всяка жена. Когато е топло, се усилва доста, нали?

Супер фен
    Град
    Sofia
    ТЕЧЕНИЕТО НИКОГА НЕ Е НОРМАЛНО. КОЯТО ОТ ВАС ГО ИМА ЗНАЧИ ИМА ПРОБЛЕМ! ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ МАЛКО, А НЕ СЕ САМОЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! Научете се да правите разлика между вагинален секрет и бяло течение!!! Разликата е огромна!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Kogato te4enieto e bez miris i bez surbej i e v malki koli4estva togava ne e opasno i e normalno pri vsqka edna jena!
    i az imam takova te4enie ot 13 14 godi6na toest otkakto imam i menstrualen cikul i to te4e "kogato si poiska".Hodila sum nqkolko puti na genekolog i tova e normalno,nali4ieto na tozi sekret suzdava malko neudobstvo na jenata no to nemoje da se premahne po nikakuv na4in!
    tuk zaharen pamuk ne e spomenala za bqlo te4enie a za nqkakvo "tupo" te4enie..i tova e tozi sekret koito obesnih po-gore.Toi e po skoro prozra4en a ne bql

Мога да допълня само, че се усилва при простуда, при възбуда и др. такива, тогава обикновено се усеща от жената и тя започва да се притеснява. Обикновено е оскъдно и не се усеща.
    Но дали е от този вид може да каже само гинеколог след съответните изследвания - посявка, цитонамазка и пр.

а ако още нямаш цикъл, а имаш бяло течение

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sugababe
    а ако още нямаш цикъл, а имаш бяло течение
    Най-често това означава, че личната хигиена куца или си хванала някакво "жувотно" я от басейн, я от несменяне на бельо, я от киселинна среда на влагалището, я от лошо подбрани сапуни.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си