.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Moderated: Вече 10 дни ми тече, първите 5 дни беша слабо...

здравейте! въпроса ми е свързан с месечния цикъл. вече 10 дни ми тече,първите 5 дни ми беше много слабо и после се усили. започвам да се притеснявам!!! възможно ли е да ми има нещо?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Re: проблем

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss_sf
    здравейте! въпроса ми е свързан с месечния цикъл. вече 10 дни ми тече,първите 5 дни ми беше много слабо и после се усили. започвам да се притеснявам!!! възможно ли е да ми има нещо?
    nai-dobre otidi da te pregleda ginekolog i da ti dade syotvetnite hap4enca

Re: проблем

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss_sf
    hodi na ginekolog
    moje da im6 nqkvoo uvrejdane
    tva ne mi se vijda bezubidno

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    gluposti normalno si e skoro 6te ti spre!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Еми зависи от колко време имаш цикъл. Ако ти е отскоро, е нормално защото още не се е регулирал... Първата една год. е така непостоянно тече повече, друг път малко и т.н. Но ако смяташ че е нещо по сериозно за всеки слъчай отиди на лекар да те прегледа

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

ами имам цикъл от 5 години! дойде ми като бях на 10,сега сам на 15 ! винаги ми е бил редовен!!! най-вероятно ще видя как ще ми е другия месец и чак тогава ще ходя на лекър!

А пила ли си нещо? Постинор например?
    Употребата на алкохол (концентрати) по време на цикъл също води до усилването и продължителността му.
    Ако продължи повече от 10 дена, бягай на лекар. Има лекарства, с които веднага може да ти спре цикълът.

kartofka
    Guest
    mila spoks,moje da ne e mnogo stra6no,makar 4e 10 dena...nz!no ako i dr mesec prodalji taka ne se oslu6vai,a varvi na genekolog!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си