- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam problem sys sexa, molq seriozno ono6enie
Zdraveite, na 15 sym i ne sym go pravil mnogo pyti. Ob6to sam go pravil kym 10tina puti, no vinagi kogato zapo4nem da go pravim penisat mi e v erekciq dokato ne sloja prezarvativa, ne znam za6to no kato go sloja toi nqkaksi 'omekva' ili puk suvsem pada, ne znam kakvo da napravq i ve4e 4ak mi idva nekav kompleks, are molq vi pomognete mi. dori biv6oto mi gadje mi kaza "emi tvoq e nqkaksi po mek ot na drugite" no toi ne 4e e mek pak si e izpraven vliza si vsi4ko ok no e po mek. Kakav e problema ? abe s 2 dumi ne se vuzbujdam dostata4no po4ti nikoga, malko sa bili izklu4eniqta do sega. molq vi za serioznost po temata i bez offtopici. 10x
nqkoi 6te pomogne li ?
mi brat ako te stqga mnogo moje da spira pritoka na kryvako pita6 men e ot tva probvai s drugi razmeri
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
E prez tva vreme moje neshto da se pritesnqvash...Naprimer 4e moje da ne go slojish kakto trqbva ?(pone taka mislq) Probvai tq da ti go sloji ...Moje da podeistva ...Uspeh
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
100 % презерватива ти е стегнати спира притока на кръв пробвай с друг размер![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Голяма чурка = на стегнат чурник, или търси голями капути или карай партньорките да гълтат апчета, в случай че са партньори не се притеснявай, няма да забременеят ама си направете изследвания.
15 годишни, приятелката е имала "други"... Ехаа!
Иначе, в началото и аз имах подобен проблем. Разсейването, докато сложа презерватива ме връщаше една крачка назад, ама после бързо наваксвах ^^
Ако си.. "мекичък" и по време на френската любов - проблемът може да е и анатомичен, де да знам. Слабо оросяване, lol
Emi dobre, moje i ot prezarvativa da e da. i tva 4e dokato go sloja sam 1 kra4ka nazad i to donqkade e vqrno. A dosega ne sam se interesuval ot razmeri po4ti vinagi vzimam razli4ni prezarvativi, i ne sam znael dori 4e sa s razli4ni razmeri. Posledniq pat vzeh oranjev sportex i edvam si go slojih... basi mn gadno, prepora4aite mi kakvi da vzema ?
e kolko ti e golqm basiii.....
toi na daljina mi e super ama mi e tqsen qko...
ми кондома ти е тесен и сприра достъпа на кръв в хуя и зарад туй ти пада намери си по-широки пезервативи![]()
mmm, taka e...Първоначално написано от celufan4o
s moq be6e taka i si vze po golqm razmer, i ve4e nqma toq problem...
Предложете поне някакви, който да са по-широчки
vitals zeleni, ama nz dali svetlo zeleni ili tumno....popitai v aptekata...
На опаковките си пише(DUREX), най-масовите са 52мм ширина(номинална - така пише). Стягат ми, но не се оплаквам. Ключът в цялата работа е да го сложиш бързо, или ако нещо сгафиш да не се панираш, иначе ти пада за нула време.
Един " Магнум " и си готов![]()
Ама от сладоледите "Магнум". Така, за отскок ^^ Мммм, какъв афродизиак само..