.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    blq blq blq
    Guest

kajete nqkak1v interesen na4in da....

kajete nqkak1v interesen na4in da se zapoznaq s 1 momi4e Sq samo ne me napadaite tolkova li e trudno dyra byra....pitam za nqkak1v po interesn na4in da q zagovorq i da q vpe4etlq s ne6to...daite nqkvi idei

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ми направи и някой комплимент и така ще развържете тема

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Изпей и пред цялото даскало Хиподил - Грозна си като салата. Така със сигурност няма да те забрави .

ПП Що за тъпа тема? Начини колкото искаш. И едно здрасти може да е достатъчно понякога .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Направи й някакъв комплимент за външния й вид и се запознайте.
    Успех.

Голям фен
    izprati i 99 ili nqkoe 4islo koeto haresva... rozi....s gotina karti4ka...nikoga nqma da go zabravi 6te bade...izumena
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "случайно" се засечене на някое нейно любимо място

Фен
    Град
    Plovdiv
    tva za kompromisa e nai efektivno

ето един много як начин който бях чула отдавна: "Здрасти! Отдавна исках да се запознаем но незнаех как да те заговоря. Исках да е нещо впечатляващо, но като те гледам виждаш ми се земно момиче и затова няма да те омагиосвам с изтъркани фрази, а ще ти кажа само-искаш ли да се запознаем?" успех \/
    EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...

Цитирай Първоначално написано от Wife^of^goD
    ето един много як начин който бях чула отдавна: "Здрасти! Отдавна исках да се запознаем но незнаех как да те заговоря. Исках да е нещо впечатляващо, но като те гледам виждаш ми се земно момиче и затова няма да те омагиосвам с изтъркани фрази, а ще ти кажа само-искаш ли да се запознаем?" успех \/

тва е добро
    пробвай с нещо изчистено, без да се изхварляш за да не се натрапваш.

Фен
    Град
    Sofiq
    Ами гледай я упорито в очите докато не почне и тя да те гледа... ако не дойде тя иди ти при нея.. погледния втренчено... помълчи.. усмихни се.. и я питай защо ангелче като нея е слязло на земята.. др не се сетих \/
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Цитирай Първоначално написано от MiLiNkOtO^
    Ами гледай я упорито в очите докато не почне и тя да те гледа... ако не дойде тя иди ти при нея.. погледния втренчено... помълчи.. усмихни се.. и я питай защо ангелче като нея е слязло на земята.. др не се сетих \/
    или и кажи колко захар си яла, че да си толкова сладка
    да бе да
    хаиде стига тези неща са изтъркани
    бъди себе си , не се изхвърляй и не се прави на голям пич и това си е... или разбери какви интереси има, просто за да си осигуриш една обща тема скоято да започнеш, тя да си каже ее този е готин и нататък вече бъди това което си , нито повече нито по малко...
    това е от мен
    Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си