.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Показва ми че ме обича истински,но нещо липсва?

Значи преди почти 2 години почнах да си чатя с едно момче,първо много се мразехме само се псувахме и какво ли не,но после аз почнах да му казвам че ми харесва без да съм го виждала бях много малка явно не съм била много наясно с тия работи Та той май и той се влюби в мен или по-точно във вътрешната ми "красота" ( ) Та така половин година след като почнахме да чатим излязохме..не ми хареса особено много,но той се влюби в мен.Неможех да му кажа,че не го обичам и продължих да се държа по същия начин до втората ни среща след която му казах всичко и така тая сценка я правих 4-5 пъти.. наранявах го супер много и той пак се връщаше при мен , през цялото това време той срещна и друго момиче на което призна чувствата си,но тя го отхвърли и наскоро излязохме и чесно казано по-хубаво не си бях прекарвала.. той ме прегърна (а до сега не се беше осмелявал) и накрая тръгна да ме целува,но аз се дръпнах и аз незная защо След това той не ми пишеше нито в чата нито ми отговаряше на смс-ите...докато не му написах че ми е много гадно като ми е сърдит и мн искам да знам какво толкова съм направила.. тогава той ми каза че си е мислил че аз съм сърдита щото е постъпил супер тъпо.. аз му казах,че не е така и почнахме да си говорим на тая тема той ми каза,че мн харесвал оная другата даже помнел датата когато го отрязала и му било трудно да я забрави.. аз му казах че тогава е нямало смисъл да прави сичко това с мен(да тръгва да ме целува).. той каза,че явно и в мен намира нещо щом го е направил и че много иска да сме заедно.. и незнам сега какво да направя... мисля си че винаги ме е обичал или ако не обич то поне много силно е привързан към мен.. и някак си много ми се иска да му дам шанс,но явно нещо ми липсва в отношенията с него щом винаги го отрязвам точно преди да се получи... Той май е единственото момче с което ще съм сигурна и което ме е обичало/обича , единствения за който мисля като слушам някоя любовна песничка.. мисля че и аз го обичам,но какво ме спира? егаси тъпото стана

Голям фен
    mi ne vi znam to4no otno6enieto...nz kakvo lipsva...ob6ti interesi..mojebi tva 4e ne ti e haresla na van6en vid.. v na4aloto...nz...opitai se da razbere6 ne go otblaskvai pak...ako go obi4a6...a akonese zaplni prazninata...mu kaji vsi4ko..6te uvaji pone tova 4e iskala daopita6
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Egati i istoriqta Taq po uburkana ot moita
    Ta po temata mislq,4e 6tom toi 6tom ima 4uvstva i 6tom i ti imash zemi mu drasni da se vidite i mu kaji 4e i ti imash 4uvstva i ne mu se durpai pri celuvkite !! Ae uspeh
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Или искаш да си с него или не...Или го обичаш или не...Ти си решаваш сама...ИЗбора е твой.Пък и няма перфекни неща,винаги в една вразка има нещо такова.Последната ми вразка не беше мн дълга около месец ама аз трагна с него щот ме кефеше на външност и д а забравя бившият..просто всичко пропадна след 2 седмица защото нямаше страст...абе не бяхме един за друг.За тва се замисли мн добре какво искаш и следвай сърцето си!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    От романа дето прочетох, съдя че и ти незнаеш кво искаш. "Харесвам го", "не го харесвам". "Обичам го", "не го обичам". Ти самата реши дали искаш да бъдеш с него или не. Ако го искаш не мисля, че ще е голям проблем

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен
    Naistina si mnogo oburkana, no ass ne te poznavam i ne moga da re6a vmesto teb
    Qsno e, 4e tova mom4e naistina ima 4uvstva kum teb i ako i ti si privurzana kum nego nqma kakvo da 4aka6 osobeno 6tom kazva6, 4e si sigorna s nego, t.e. ako si uverena, 4e izpitva6 silni 4uvstva - BUDI S NEGO. A ass sum napulno sigorna, 4e toi e vluben v teb...
    Kolkoto do tova, 4e ne bil krasiv - tui e mnogo otnositelno...puk i ne e tolkova vajna krasotata. Zamisli se ako trugne6 s nai-krasiviq, sexy, vseizvesten PI4, toi dali 6e izpitva 4uvstva kum teb, ili 6e e nqkoi nadut s 9879778 macki okolo nego ....
    Taka 4e tova, 4e tui mom4e ne bilo krasivo - trqbva da ti e nai-malkiq problem.
    Zamisli se dali i ti si vliubena, i ako si - budi s nego

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Преди време имах почти същия проблем.Стигнах до извода,че и за двамата ще е по-добре да не се виждаме.Според мен,щом има колебание от твоя страна,значи не става.Просто няма смисъл.Няма я тръпката.

Супер фен
    dai mu o6te 1 shans :P

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си