Значи преди почти 2 години почнах да си чатя с едно момче,първо много се мразехме само се псувахме и какво ли не,но после аз почнах да му казвам че ми харесва без да съм го виждала бях много малка явно не съм била много наясно с тия работи Та той май и той се влюби в мен или по-точно във вътрешната ми "красота" ( ) Та така половин година след като почнахме да чатим излязохме..не ми хареса особено много,но той се влюби в мен.Неможех да му кажа,че не го обичам и продължих да се държа по същия начин до втората ни среща след която му казах всичко и така тая сценка я правих 4-5 пъти.. наранявах го супер много и той пак се връщаше при мен , през цялото това време той срещна и друго момиче на което призна чувствата си,но тя го отхвърли и наскоро излязохме и чесно казано по-хубаво не си бях прекарвала.. той ме прегърна (а до сега не се беше осмелявал) и накрая тръгна да ме целува,но аз се дръпнах и аз незная защо След това той не ми пишеше нито в чата нито ми отговаряше на смс-ите...докато не му написах че ми е много гадно като ми е сърдит и мн искам да знам какво толкова съм направила.. тогава той ми каза че си е мислил че аз съм сърдита щото е постъпил супер тъпо.. аз му казах,че не е така и почнахме да си говорим на тая тема той ми каза,че мн харесвал оная другата даже помнел датата когато го отрязала и му било трудно да я забрави.. аз му казах че тогава е нямало смисъл да прави сичко това с мен(да тръгва да ме целува).. той каза,че явно и в мен намира нещо щом го е направил и че много иска да сме заедно.. и незнам сега какво да направя... мисля си че винаги ме е обичал или ако не обич то поне много силно е привързан към мен.. и някак си много ми се иска да му дам шанс,но явно нещо ми липсва в отношенията с него щом винаги го отрязвам точно преди да се получи... Той май е единственото момче с което ще съм сигурна и което ме е обичало/обича , единствения за който мисля като слушам някоя любовна песничка.. мисля че и аз го обичам,но какво ме спира? егаси тъпото стана