- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da izdyrja pove4e?
zna4i daite saveti 6tot skoro 6e eba za pryv pyt i iskam da izdyrja malko pove4e
na4i 4ovek li4no moita shema e takava
otpuska6 sa ne misli6 izob6to za ebaneto mi za savsem strani4no ne6to.to i seki sledva6 taka 6ti kaje 100%
to 4e si e taka si e taka no se pka shte mu e za parvi pat nadali shte moje da izdarji pove4e no nali za tova e i povtorenieto i potretvanetoako e izdrajvlih shte se polu4i
Fuck The Religion
хаахаааа..малко повече от "предният път ли" ?
хахахаа иникален случай си
Moderated by miloto
т.10 от Правилника![]()
Хахах, за какво се притеснява човекът. Ти гледай да го вдигнеш, па после и да уцелиш, а ако и приятелката ти е девствена ехеей...
Иначе техниката с разсейването си е малко бабини деветини. Пробвай я, ефектът Пласибо е голяма работа. Неща като колко си уморен, колко ти е комфортно и откога не си свършвал, поне при мен, се оказват доста по-важни.
napravi si purviq put kakto ti haresva i kakto trqbva da e ,puk po-natam 6te se usuvur6enstva6 sam![]()
Да не забравяме и че момичето ще те оценява по това как я предразположиш. Оценката от любовната игра се удвоява ^^
да и ако човека си мисли за CS нема и да го дигне ...
ебаси и такива ли има хахахаПървоначално написано от kin
еми пич ако искаш кажи и да ти направи свирка първоможе да ти помогне
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
е случва се и тва![]()
pi4 mlatni 1-2 4ikii primerno kato tragva6 da se vijda6 s neq i nqma da ima problem
drugiqt na4in e s Durex Performa , oba4e ako patkatati e po-golqma 6te sa ti adski kofti za tova nai-dobre probvai po gore spomenatiq na4in
Предварителни чекии? Е, па, може сексуалната енергия на момчето да не стигне и да няма на какво да надене презерватива.
Ако свършиш предварително, връщаш се към любовната игра, докато го вдигнеш отново. И така в цикъл![]()
...ne se uchudvai na novoto pokolenieПървоначално написано от aqweR
![]()
![]()
Пробвай с новия спрей за мъже предлаган от чаровна продавачка в вечерният еротичен бутик. Сексуална мощ във флаконче.