- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo mislite za...
Мисля, че ще потърся телефона / e-mail-а на мадамата отдясно в подписа ти![]()
Та.... докато я гледах, забравих какъв ти беше въпроса, съжалявам :P
... а да, за веждата...![]()
Ами.. на някои им седи много много секси, на други не чак толкова. Тази интервенция не е за всяко лице, но бидейки на правилното - тя става част от непреодолимия чар на момичето :P
tam e cool, oba4e sled vreme pisva ..kakto na ustnata ,na nosa...
Ами, мене много ме кефи обеца на веждата, ама примерно само там или там и ушите....абе няма значение каде още, ама да не са само железа по лицето. Смостоятелно обецата на веждата е много готина според мене![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ммммм ,много искам там обица![]()
смятам пролетната ваканция да си направя![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е като си напеавиш там пиърс той си става част от теб защото го искаш
мен лично много ми харесва обичка на веждата
"Целувка за лека нощ"
не ме кефи особено
ще си направя в близко бъдеще![]()
ПС. а тук момчетата нещо много капризниспециално тази от дясно
а тази от ляво нещо не може да задоволи вкуса ви напълно ли
![]()
Само аз ли забелязвам, че повечето хора тук, които през ден казват в някоя тема, че скоро ще се дупнат някъде, си остават само с приказките?
... но всъщност май е по-добре, че е така..
Saatana vittu perkele hate crew!
е пък някои хора чакат да се отделят от дома,че аз какви планове имам и майка си ме е предупредила,че не иска да ме гледа всеки ден в такова състояние...Първоначално написано от Boot
още съвсем малко остана така,че....
най-после ще се махна от вкъщи и от консервативното ми градче!!!
![]()
![]()
Кефя им се и си правя някакви планове да си слагам.![]()
... мне, не го забелязваш само тиПървоначално написано от Boot
![]()
и накрая като ги попиташ що тъй почват да се оправдават с родители....![]()
благодарим ви, Родители !!![]()
алелуя.
Ам мисля че всяка една обица някъде по тялото си струва..в смисал мен ме кефи..дори да не ти хареса винаги можеш да я махнеш и малко или напълно зараства...както и да е не се забелязва.
Другото което мисля е че ако си сложа шизофреничната ми майка ше ми изкара лимфните възли през гъза или ще получи някъф пристъп.
И знам че ако си сложа кухите "либерални" холандци няма да ме земат на работа и се прецаквам по тоя начин.
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Mayka mi 6te me hvane za uhoto i 6te me zavede da mi mahnat obicata. Kudeto i da e tq...
Sled tova 6te me nakaje, 6te me izgoni- 6te me prati pri baba mi. Kato se vurna 6te mi spre parite, 6te mi spre neta, nqma da mi govori, dokato stana na 30...
Tova e pri4inata da imam samo 4 normalni i edna na hru6tqla...
I razbira se fakta, 4e tqloto se bori mn zdravo s/u vseki metalen predmet po nego.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Баси, само моите родители ли са на мнение, че тялото си е мое и мога да си правя с него каквото ми дойде на ум (в рамките на разумното) ?! Аз майка ми я хванах на една лекция по пиърсинги възможните рискове, обясних й, че ако някой от пиърсите ми започне да се ебава, веднага ще го махна и тя вече не простестира. Даже вчера ми каза, че са ми яки пиърсите![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ха и това е идея...да и стоваря цялата възможна информация пред нея като само знае да ми говори за рисковеПървоначално написано от Boot
ама и не е толкова нужно де...след 3-4 месеца заживявам самостоятелно....все пак за пиърс е по-навита отколкото за татуси....все едно..ще я вкарам в строя
![]()
Super 6te bade,ako si sloji 4ovek,no ne na vseki my otiva.Znam,oba4e hora,na koito im otiva i sa palnite sladyri
![]()
![]()
![]()
![]()
qko e))
Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.
men me kefi. ma zavisi kfa obica de . a to nqma za kfo da sajelqvash nali moje da q mahnesh . loshoto e otna4alo dokato zazdravee tamПървоначално написано от mimi_gothica
stiga se zahlasvaПървоначално написано от machoka
![]()