- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za zybite ;)
zna4i imam problem s pojyltqvaneto na zybite, tva stava zaradi cigarite koito pu6a,nali miq gi redovno oba4e pak pojylteqt
Ta da mi kajete ne6to za izbelvane(osven pasta
)
![]()
Наебавай и преебавай!
Съболекарят ти може да ги избели. Там плащаш си(и аз незнам колко точно) и той ги светка с некви лазерчета или нещо такова и ще ти ги избели. Доколкото знам не боли, но пък може да ти излезе солено. Обаче ако продължиш да пафкаш те пак ще си пожълтеят.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
kupi si ot aptekata izbelva6ti prah4eta za zubi specialno za pu6a4i..pomaga
i az imah takova izbelvashto prahche ama ne pomogna koi znae kolko mnogo...no se pak zavisi kak i po kolko chesto go izpolzvash![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
а колко струва?![]()
Наебавай и преебавай!
А някой да е ползвал Vadenecum Super White 10? Някакви впечатления?
да, има ефект с Vademecum Express White 10. За мен миенето на зъбите си е станала цяла процедура. Първи си ги измивам с избелваща паста, след това ги почиствам с конец за междуцъбно пространство и накрая ги мия пак с трицветна паста. Естествено , за да го права това 1-во сам се допитала със зъболекар. А колкото до избелването .. на мен зъболекаря ми ги е избелвал с паста, струва около 10лв., а за лазерното избелване знам че е много вредно.
ima specialni pasti za zubi za pu6a4i deto izbelvat zubite i predotvratqvat pojultavaneto ot cigarite
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
pitah zabolekar kolko struva cqlostno izbelvane na zabite - nqkade kam 300lv i procedurata traq nqkade kam 1-2 sedmici...ina4e i az imam prah4e makar 4e ne pu6a ama ne mi pomaga mai mnogo mnogo neznam az pone ne mislq 4e ima golqm efekt makar 4e i az iskam da si izbelq zabkite...![]()
1. spri da pushishПървоначално написано от STIFLAR
2. otidi na zybolekat da ti gi izbeli
3. posle gi mii redovno
4. nikoga poveche ne pushi ako iskash beli zybki
Da to4no tva e resheniteto .....Znam i super efektivna procedura ama e skupi4ka 200 leva e to4no....Na4i purvo ti zimat otpe4ataci na zubite i po tqh se pravi nekvo deto sled tva slagash nqkav gel i spish sas nego 5 ve4eri i efekta trae 1 godinaПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
има 2 вариана:
1-ия е малко скъпичък ама поне го правиш веднъж и това езначи отиваш ан заболекар и той ти избелва зъбките (ама стува някаде към 200 кинта
)
и 2рия вариан,който аз използвам има една фирма (козметична) "Ален Мак" те правят такова за избелване на зъбките
поразпитай в козметичните магазини и ще видиш
(то действа 100 %)![]()
изглежда нещо като лак (в такова шишенце е) ама вместо на ноктите си мацаш зъбките![]()
както казаха преди мен най-хубаво иди на зъболекар да ти избелят зъбките, струва си![]()
"Целувка за лека нощ"
po dobre polzvai pasti ili ne6to podobno za6toto li4no az si izpatih ot tva izbelvane s razni ma6ini.......emaila ti se protriva i ti se ebava zuba ot vsqkude......do sega koito zubolekart sam pitala sa mi kazvali 4e e vredno osobenno za nas malkite tiinove
те може и да помагат, ама защо първо не се допитате до специалист не ми е ясно?! или е по-лесно да си слагаш всякакви бумаги в устата?!?Първоначално написано от pipi`e`golqma
![]()
provai sus soda bikarbonatdeistva mnogo xubavo i gi izbelva..zna4i kato sloje6 pastata za zubi vurxy 4etkata.. sloji otgore i sodata i tyrkai :P ima golqma razlika predi i sled
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da saglasna sam s teb ,no sy6to taka stava i sas solПървоначално написано от Munika123
ponqkoga kato sloja soda slagam i ocet v ustata i stoq kolkoto moje pove4e efekta e super....![]()
![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Темата е от 2006-та...
nicolepcd
Ползвала ли си го това на Ален Мак ? Колко пари е г/д?Първоначално написано от smile_f