.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: za zybite ;)

Hybrid View

Град
    Sofia

za zybite ;)

zna4i imam problem s pojyltqvaneto na zybite, tva stava zaradi cigarite koito pu6a,nali miq gi redovno oba4e pak pojylteqt Ta da mi kajete ne6to za izbelvane(osven pasta)
    Наебавай и преебавай!

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Съболекарят ти може да ги избели. Там плащаш си(и аз незнам колко точно) и той ги светка с некви лазерчета или нещо такова и ще ти ги избели. Доколкото знам не боли, но пък може да ти излезе солено. Обаче ако продължиш да пафкаш те пак ще си пожълтеят .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    kupi si ot aptekata izbelva6ti prah4eta za zubi specialno za pu6a4i..pomaga

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    Да и аз ги знам стават Или пък питай пак в аптеката за нещо друго за избелването

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

i az imah takova izbelvashto prahche ama ne pomogna koi znae kolko mnogo...no se pak zavisi kak i po kolko chesto go izpolzvash
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Град
    Sofia
    а колко струва?
    Наебавай и преебавай!

Мега фен
    Град
    София
    А някой да е ползвал Vadenecum Super White 10? Някакви впечатления?

Guest
    да, има ефект с Vademecum Express White 10. За мен миенето на зъбите си е станала цяла процедура. Първи си ги измивам с избелваща паста, след това ги почиствам с конец за междуцъбно пространство и накрая ги мия пак с трицветна паста. Естествено , за да го права това 1-во сам се допитала със зъболекар. А колкото до избелването .. на мен зъболекаря ми ги е избелвал с паста, струва около 10лв., а за лазерното избелване знам че е много вредно.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ima specialni pasti za zubi za pu6a4i deto izbelvat zubite i predotvratqvat pojultavaneto ot cigarite
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Фен
    Град
    Sliven
    pitah zabolekar kolko struva cqlostno izbelvane na zabite - nqkade kam 300lv i procedurata traq nqkade kam 1-2 sedmici...ina4e i az imam prah4e makar 4e ne pu6a ama ne mi pomaga mai mnogo mnogo neznam az pone ne mislq 4e ima golqm efekt makar 4e i az iskam da si izbelq zabkite...

Re: za zybite ;)

Цитирай Първоначално написано от STIFLAR
    zna4i imam problem s pojyltqvaneto na zybite, tva stava zaradi cigarite koito pu6a,nali miq gi redovno oba4e pak pojylteqt Ta da mi kajete ne6to za izbelvane(osven pasta)
    1. spri da pushish
    2. otidi na zybolekat da ti gi izbeli
    3. posle gi mii redovno
    4. nikoga poveche ne pushi ako iskash beli zybki

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam

Re: za zybite ;)

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от STIFLAR
    1. spri da pushish
    2. otidi na zybolekat da ti gi izbeli
    3. posle gi mii redovno
    4. nikoga poveche ne pushi ako iskash beli zybki
    Da to4no tva e resheniteto .....Znam i super efektivna procedura ama e skupi4ka 200 leva e to4no....Na4i purvo ti zimat otpe4ataci na zubite i po tqh se pravi nekvo deto sled tva slagash nqkav gel i spish sas nego 5 ve4eri i efekta trae 1 godina
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Град
    Пловдив
    има 2 вариана:
    1-ия е малко скъпичък ама поне го правиш веднъж и това е значи отиваш ан заболекар и той ти избелва зъбките (ама стува някаде към 200 кинта )
    и 2рия вариан,който аз използвам има една фирма (козметична) "Ален Мак" те правят такова за избелване на зъбките
    поразпитай в козметичните магазини и ще видиш
    (то действа 100 %)
    изглежда нещо като лак (в такова шишенце е) ама вместо на ноктите си мацаш зъбките

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    както казаха преди мен най-хубаво иди на зъболекар да ти избелят зъбките, струва си
    "Целувка за лека нощ"

po dobre polzvai pasti ili ne6to podobno za6toto li4no az si izpatih ot tva izbelvane s razni ma6ini.......emaila ti se protriva i ti se ebava zuba ot vsqkude......do sega koito zubolekart sam pitala sa mi kazvali 4e e vredno osobenno za nas malkite tiinove

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    Да и аз ги знам стават Или пък питай пак в аптеката за нещо друго за избелването
    те може и да помагат, ама защо първо не се допитате до специалист не ми е ясно?! или е по-лесно да си слагаш всякакви бумаги в устата?!?

provai sus soda bikarbonat deistva mnogo xubavo i gi izbelva..zna4i kato sloje6 pastata za zubi vurxy 4etkata.. sloji otgore i sodata i tyrkai :P ima golqma razlika predi i sled

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Munika123
    provai sus soda bikarbonat deistva mnogo xubavo i gi izbelva..zna4i kato sloje6 pastata za zubi vurxy 4etkata.. sloji otgore i sodata i tyrkai :P ima golqma razlika predi i sled
    da saglasna sam s teb ,no sy6to taka stava i sas sol
    ponqkoga kato sloja soda slagam i ocet v ustata i stoq kolkoto moje pove4e efekta e super....
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Супер фен
    Темата е от 2006-та...
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от smile_f
    има 2 вариана:
    1-ия е малко скъпичък ама поне го правиш веднъж и това е значи отиваш ан заболекар и той ти избелва зъбките (ама стува някаде към 200 кинта )
    и 2рия вариан,който аз използвам има една фирма (козметична) "Ален Мак" те правят такова за избелване на зъбките
    поразпитай в козметичните магазини и ще видиш
    (то действа 100 %)
    изглежда нещо като лак (в такова шишенце е) ама вместо на ноктите си мацаш зъбките
    Ползвала ли си го това на Ален Мак ? Колко пари е г/д?
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си