- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- opitvam se da govorq s nego no toi....
cqlata slu4ka mojete da pro4etete tuk - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32034
a eto i kakvo stana sled tova..
qvno ve4e e tvarde kasno..![]()
![]()
opitah da govorq s nego.no toi se darji nqkak hladno.izob6to ne e kakto predi
ve4e zapo4vam da si mislq 4e na6eto priqtelstvo za nego ne e bilo ni6to osobeno za6toto toi mn lesno se spriqtelqva s horata i sigurno i s pove4eto si priqteli e bil tolkova blizak kolkoto s men.dokato az po trudno se doverqvam na horata.4uvstvah go mn blizak.a sega..
![]()
![]()
Еми кажи мун кво наистина чувстваш. Ако не те разбере, значи е кашон и не ти трябва.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
suglasna sumПървоначално написано от M@Dn3Ss
![]()
![]()
Понякога чуствата охладняват....ама след време пак се появяват...сигорна сам,че след време ще те потърси...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ами като се опиташ следващия път да говориш с него,обясни му защо си постъпила така преди и че твоето охладняване, както той го е приел, е всъщност точно обратното - любов, както казваш. Тогава може би ще те разбере и ще се сближите пак
![]()
pomisli i reshi![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Дамз и аз познавам хора които се приспособяват към всичко опитват се...да се сближат със всички!
На такива хора казвам аз подмазвачи виж поговорете...и ко нищо не стане както каза M@Dn3Ss значи е кашон!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
tochno i konkretnoПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()