- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kakva spirala polzvate???
aidi kajete koq marka vi nai haresva![]()
Ами аз откакто използвам спирали съм със VISIONS на ORIFLAME и съм много доволнасега чух че и тези на MAYBELINE са били готини .. иначе не съм претенциозна
![]()
Ти каква ползваш?
![]()
Аз използвам на MAYBELLINE New York VOLUM'express и е много яка.Имам една от САЩ но не и знам името :P :P :P
unstoppable на MAYBELLINE.от Италия ми е...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ne izpolzvam i ne sum izpolzvala, miglite sa mi hubavi i bez![]()
![]()
az polzvam na Avon i sum mn dovolna
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
\Първоначално написано от piFka_LP
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
На AVON-супер са!
i az polzvam na Visions i naistina e mn hubava spiralata =D>Първоначално написано от sisi{P}
ami az izpolzvam na max factor mn mi haresva ..lo6oto pri mene e 4e nai mn edna sedmica da mi kara i q svur6vam ....mn se ohar4vam s tiq spirali![]()
На Maybelline -Volume express![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ХХL на mayballine и съм супер доволна!
"Целувка за лека нощ"
И аз съм доволна от спиралите на Avon... =D> =D> =D>Първоначално написано от piFka_LP
и аз съм много доволна докато на 20тия ден не ми засъхне спиралатаПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
Първоначално написано от midnight...
Me 2! Също така ми харесва много на AVON новата дето уължава, извива и придава обем
използвам на Golden Rose 2in1 за тройно удължаване + обем
може да не е от най-скъпите, но съм доволна![]()
иначе на преди съм пробвала на Avon и на Oriflame и също са добри
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Golden rose![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
valantain_love междо другото и аз я ползвах Golden Rose Long Smash нещо такова се пишеше от начало бях ядски доволна нито скъпа и беше мн хубава но после със всяка следваща на Golden Rose най-много един два часа и започваха някакви чернички под очите да ми падат от нея и то на чисто нова , не да е някаква застаряла и изсъхнала дълго ползвана...просто много ги развалиха.. и най-много до обяд и почти ми се олющваше цялата спирала.. инъче адски ми харесваха затова я подмених.. дано ти да нямаш такива проблеми.. че хич не е хубаво.. ся не смея да си взема такава за да не отиде напразно.. да я взема и да я захварля..
![]()