.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: za figurata

za figurata

ei hora q kajete mnogo mi e interesno ima li si nqkoi u doma fitnes ured i ako imate kakuv??
    az li4no imam orbi trek i ne mi se nalaga da hodq na fitnes za da si poddurjam figurata

Като си си у вас никога не можеш да се мотивираш сериозно да тренираш. В залата като отидеш някакси се чувстваш длъжа да тренираш докато у вас тренираш колкото да се каже че го използваш тва колело.

eee sega ne e kato vuv fitnesa to se znae..no vse pak to tva e mnogo hubavo mejdu drugoto da ti e priqtno da trenira6 hem se razdvijva cqloto tqlo i krakata i dupeto i rucete i korema abe vsi4ko ...kato se seti6 za hubava fugura naburzo se motivira6 ....pitam za6toto dosta malko hora imat v ku6ti ne vseki moje da si go pozvoli...
    malko 6matka mai si tiii ..daje vze da ti li4i..:P

Фен
    Град
    София
    imam celi 2 ..ama ne gi izpolzvam kakto kaza stesnitelnata nemoje da se motivira6 vku6ti

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Като си си у вас никога не можеш да се мотивираш сериозно да тренираш. В залата като отидеш някакси се чувстваш длъжа да тренираш докато у вас тренираш колкото да се каже че го използваш тва колело.
    Напълно съм съгласна!Аз имам тамън няколко уреда-бягаща пътечка,велотренажор или там както се казва,едно такова за коремни преси и боксова круша!Не се чудете как съм ги сместила,живея в къща и последният етаж е нещо като малък "фитнес" абе яко е ама да не мислиш,че ги ползвам??? Просто като съм самичка е някво скучно,мързи ме...абе шит е...много по-добре ако си някъде с повече хора,така поне се мотивираш от околните
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен
    Град
    до тебе...
    az puk ne hodq na fitnes nito imam v ku6ti oba4e sm si dobre na kilogrami i na rust
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

az si nqmam n6
    ama hodq na moderen balet i taka si poddarjam figurata

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

I bratov4edka mi ima,tova e strahotno-bravo na teb =D> Ina4e az imam vka6ti giri4ki i edno takova,koeto se ygava,nz to4no kak se kazva Kakto i da e...No ot mnogo vreme ne sam gi izpolzvala...

Голям фен
    И аз имам вкъщи,даже 2 са в стаята ми, ама кой да ги ползва.. просто нямам стимул като съм сама..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си