- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нещо не ми е ясно
значи и аз сьм момче и немога да разбера другите момчета как ще искат да свьршват в устата на гаджетата си бахти отвратителното според мен след тва да иска са целувате се едно да си лапаш спермата бахти гадните .. и колкото и да си е мила остата пак е некфо гадно като знаиш че спермата ти е била там![]()
това,че теб те е гнус от течностите,които собственото ти тяло изхвърля,не означева,че и всички останали трябва да са толкова зле.Още повече че спермата е едно от най-чистите вещества,които въобще съществуват.
И знаеш ли какво,едно време и ти си бил сперматозиод,бахти и "гнусния" дето си...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
аз никога не бих свьршил в устата на гадже-то разбирам некои там на купон дето не я познаваш да я минеш за 1 ден може ама се пак е гадно .Може и в мен да е но според мене не е правилно![]()
Pi4, prosto horata sa razli4ni. Pove4eto mom4eta i muje gi vazbujda tova. Koi da ti kaje za6to.Prosto tei im e ostroena psihikata.I ako i momi4eto ne go burka,ne go e gnus, smqtam 4e nqma ni6to lo6o.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
извинявам се явно сьм азпросто на мен ми е гадно
Emi ne go pravi- problema re6en.=D>
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Ами първо това си е твое и въпросът е не дали теб те е гнус а този който гълтаСъщото е полойението и когато ти лижеш твоята приятелка....нея също трябва да я е гнус от това,че ще се целувате след като в устата ти е било това,което е било допреди малко в нея.А и удоволствието за теб когато свършиш в устата й е много по-голямо.
само да напомня,4е жените, които гълтат спермата страдат над 12 ПЪТИ по-рядко от рак на гърдата..
така 4е да му мислят жените, ние лекарство можем да раздаваме по 3 пъти на ден![]()
na men li4no mi haresva da svur6vat v ustata mi! a kogato spermata e sladka e o6te po gotino! 6to se otnazq do tova 4e teb te e gnus problema si e tvoi! moga samo da kaja poslu6ai horata pisali po gore! mnogo verni ne6ta kazvat!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Слушайте сега, дечица! В сексологията има едно основно правило: ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ, КОЕТО НОСИ УДОВОЛСТВИЕ И НА ДВАМАТА ПАРТНЬОРИ, Е НОРМАЛНО! Това, което е неприятно на ЕДИН от тях, е НЕНОРМАЛНО! С изключение на откровените перверзии...
Щом момичето няма нищо против - ОК! Но ако не й е приятно, е повече от нагло момчето да настоява. Това е.
Въпрос на вкус (казало кучето...)
аве и мен ме е гнус.. някакси мирише на шит![]()
много сте ми интересни...тез които ги е грус да не се изхвърлят в устата на гаджето си....а теб на които им доставя удоволствие да не спират и тва емен по ме радва на корем4ето и :P
мирише..шит..???????ехооо хах,тва заради което мирише устата на гаджето ти на ШИТ е ..твое производство !!!!Първоначално написано от kin
2 т. от правилника. Бан на профил
не ве аз говорим за клеса не ме кефи как мерише![]()
Замислял ли си се, че нечия друга сперма също е била там преди да станете гаджета с нея?
Only Fat, Ugly People Get Abducted
xaxaxaxa OFUPGA направо го закова![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ми аз като ви казвам че е гадно кои знаи какав пишок е бил в остата преди тебе![]()
i az tova ne moga da go razbera..![]()
Първоначално написано от Анонимко
ae ti si balak ve
ae i mejdudrugoto predniq si post bqh 4el samo toz det e pisal temata ko e pisal ma vidqh 4e ima i o6te mnogo balaci kato nego.
В оралната любов, всичко е въпрос на вкус ^^ (можете да ме цитирате, благодаря, хахах)
Лично мен не ме е гнус после да целувам приятелката си. Поначало целувката с език е много пъти по-нечиста. Основният ми проблем бе, че ми беше малко гузно в началото. После разбираш, че всичко зависи от партньора. Има момичета, които не биха правили френска любов и други, които се възбуждат от мисълта за сперма по тях, в тях, навсякъде. Попадал съм и на двата случая.
Погнусяваш се от самия себе си, така ли?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
трябва да е незабравимо изживяване.
vseki 4ovek razli4en ot drugite bre![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?