.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Guest

нещо не ми е ясно

значи и аз сьм момче и немога да разбера другите момчета как ще искат да свьршват в устата на гаджетата си бахти отвратителното според мен след тва да иска са целувате се едно да си лапаш спермата бахти гадните .. и колкото и да си е мила остата пак е некфо гадно като знаиш че спермата ти е била там

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    това,че теб те е гнус от течностите,които собственото ти тяло изхвърля,не означева,че и всички останали трябва да са толкова зле.Още повече че спермата е едно от най-чистите вещества,които въобще съществуват.
    И знаеш ли какво,едно време и ти си бил сперматозиод,бахти и "гнусния" дето си...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Guest
    аз никога не бих свьршил в устата на гадже-то разбирам некои там на купон дето не я познаваш да я минеш за 1 ден може ама се пак е гадно .Може и в мен да е но според мене не е правилно

Pi4, prosto horata sa razli4ni. Pove4eto mom4eta i muje gi vazbujda tova. Koi da ti kaje za6to.Prosto tei im e ostroena psihikata.I ako i momi4eto ne go burka,ne go e gnus, smqtam 4e nqma ni6to lo6o.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Guest
    извинявам се явно сьм аз просто на мен ми е гадно

Emi ne go pravi- problema re6en. =D>
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

---

Ами първо това си е твое и въпросът е не дали теб те е гнус а този който гълта Същото е полойението и когато ти лижеш твоята приятелка....нея също трябва да я е гнус от това,че ще се целувате след като в устата ти е било това,което е било допреди малко в нея.А и удоволствието за теб когато свършиш в устата й е много по-голямо.

Guest
    само да напомня,4е жените, които гълтат спермата страдат над 12 ПЪТИ по-рядко от рак на гърдата..
    така 4е да му мислят жените, ние лекарство можем да раздаваме по 3 пъти на ден

na men li4no mi haresva da svur6vat v ustata mi! a kogato spermata e sladka e o6te po gotino! 6to se otnazq do tova 4e teb te e gnus problema si e tvoi! moga samo da kaja poslu6ai horata pisali po gore! mnogo verni ne6ta kazvat!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Слушайте сега, дечица! В сексологията има едно основно правило: ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ, КОЕТО НОСИ УДОВОЛСТВИЕ И НА ДВАМАТА ПАРТНЬОРИ, Е НОРМАЛНО! Това, което е неприятно на ЕДИН от тях, е НЕНОРМАЛНО! С изключение на откровените перверзии...
    Щом момичето няма нищо против - ОК! Но ако не й е приятно, е повече от нагло момчето да настоява. Това е.
    Въпрос на вкус (казало кучето... )

Фен
    Град
    Iowa
    аве и мен ме е гнус.. някакси мирише на шит

Guest
    много сте ми интересни...тез които ги е грус да не се изхвърлят в устата на гаджето си....а теб на които им доставя удоволствие да не спират и тва е мен по ме радва на корем4ето и :P

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от kin
    аве и мен ме е гнус.. някакси мирише на шит
    мирише..шит..???????ехооо хах,тва заради което мирише устата на гаджето ти на ШИТ е ..твое производство !!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен
    Град
    Iowa
    не ве аз говорим за клеса не ме кефи как мерише

Замислял ли си се, че нечия друга сперма също е била там преди да станете гаджета с нея?
    Only Fat, Ugly People Get Abducted

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    xaxaxaxa OFUPGA направо го закова

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Guest
    ми аз като ви казвам че е гадно кои знаи какав пишок е бил в остата преди тебе

Голям фен
    Град
    София
    i az tova ne moga da go razbera..

Голям фен
    tva za men,sa6to esuper gnusno...no vseki si ima mnenie....ne 4e sam probvala,no i neiskam...ne bih dala nikoga tova da stane...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    Varna

Re: нещо не ми е ясно

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи и аз сьм момче и немога да разбера другите момчета как ще искат да свьршват в устата на гаджетата си бахти отвратителното според мен след тва да иска са целувате се едно да си лапаш спермата бахти гадните .. и колкото и да си е мила остата пак е некфо гадно като знаиш че спермата ти е била там

ae ti si balak ve

Фен
    Град
    Varna
    ae i mejdudrugoto predniq si post bqh 4el samo toz det e pisal temata ko e pisal ma vidqh 4e ima i o6te mnogo balaci kato nego.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    В оралната любов, всичко е въпрос на вкус ^^ (можете да ме цитирате, благодаря, хахах)

Лично мен не ме е гнус после да целувам приятелката си. Поначало целувката с език е много пъти по-нечиста. Основният ми проблем бе, че ми беше малко гузно в началото. После разбираш, че всичко зависи от партньора. Има момичета, които не биха правили френска любов и други, които се възбуждат от мисълта за сперма по тях, в тях, навсякъде. Попадал съм и на двата случая.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Погнусяваш се от самия себе си, така ли?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    трябва да е незабравимо изживяване.

Супер фен
    vseki 4ovek razli4en ot drugite bre

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си