.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    направи 1 снимка да видим \/

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аххх бре момиче.
    жени различни - путки различни...
    успокой се
    алелуя.

Guest
    mi nemoga be. iam 4ustvoto 4e kat se sableka da prava sex i gadjeto mi 6te me gleda kato grumnat.

ioanna
    Guest

Re: Срамните ми устни...големи са!

Цитирай Първоначално написано от Криси.
    Хора много спешно ви моля за помощ!Срамните ми устни отдолу са доста големи,още от много одавна!Много се страхувам и притеснявам,но не мога да ида на генеколог(знам че ще ме посаветвате това),защото града ни е малък и познавам много хора!Нищо не може да остане скрито тук!И умирам от срам!Много ви моля кажете ми от какво може да е,дали имам някакво заболяване,майка ми работи в болницата и не става!ХЕЛП,плс!!!А между другото лекува ли се?!?
    ne se pritesniavaj. tova e savsem normalno. i moite sa ogromni i kafiavi na cviat. i az kato biah po malka imah sa6tite kompleksi i sram. no sega sled golemiq mi seksualen opit razbrah 4e mazete gi kefiat golemite dzuki za6toto sa po palavi. ne se izlagaj tova e super zenstveno i seksapilno. vlez na adres sexylabia com za da vidi6 kolko sexy i krasivo e da si s uvisnali sladki6i. az dori na kola maska ne hodeh po rano za6toto imah takiva pritesneniq, no te uveriavam 4e na kozmeti4kite pri koito sam hodila ne im napraviha nikakvo vpr4atlenie. ne se pritesniavaj daze da znae6 4e 70-80% ot zenite okolo teb sa s golemi sramni ustni dori i mnogo po golemi ot tvoite.

мацка тва е напълно нормално, даже повечето момчета предпочитат огромни срамни устни! РАДВАЙ СЕ, ЧЕ ИМАШ ТАКИВА!!!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Hey :)

Здравейте жени с големи срамни устни Аз обожавам големите и увиснали срамни устни и разбира се големия клитор Много бих се радвал да видя вашите ... от долу Пратете ми снимки на kalo_balo1@abv.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си