.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: greshka

imminent_sad_death
    Guest

greshka

Zdraveite na vsichki!
    I az sym momiche s liubovni drami...kakvo da se pravi...Naskoro osyznah, che sbyrkah kato skysash s gadjeto si. Chuvstvah, che sme si promenili otnosheniqta edin kym drug i iskah az da go ostavq, predi toi-- men, i togava da me boli poveche...Malko glupavo ot moq strana, no...
    Iskam da mu napisha neshto, iskam da mu se obadq i da go chuq, no shte e mnogo egoistichno ot moq strana i zatova si mylcha. Razbih mu syrtzeto (kakto toi kazva), a sega...edin vid i az ne znam kakvo iskam. Tova beshe vqrno, no sega veche znam. Az iskam nego i sym sigurna v tova, no ne znam kakvo da napravq...ne moga da se resha na nishto i vsichko, koeto mi mine prez glavata mi se struva glupavo. Imam nujda ot svryh doza zdrav razum...ako nqkoi moje da mi nalee malko mozyk v glavata sys syvet, shte sym mu mnogo blagodarna...Ako ostavim shegata nastrani-- naistina ne znam kak da postypq.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Ами кажи му това, кеото написа тук . Ако толкова те е обичал и успее да преглътне гордоста си, нещата ще потръгнат .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ot tova koeto napisa si lichi che mn go obichash...pri tova polojenie nqma kakvo da chakash...govori s nego...ne se izmychvai..obadi mu se i kaji che iskash da govorite..izlei si vsi4ko deto ti e na syrceto..pojelavam ti uspeh

Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    Ами кажи му това, кеото написа тук . Ако толкова те е обичал и успее да преглътне гордоста си, нещата ще потръгнат .
    absoliutno pravilno obadi mu se i mu kaji 4e iskate da govorite i 4e vseki prai greshki i neka da ti dade shans :P

Голям фен

da i az taka mislq.....
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    мила заради такива индивиди като тебе се казва че ние момичетата не знаем какво искаме
    във всяка връзка има трудни моменти, важното е да ги преодоляваме, а не при първото камъче да се отказваме
    наистина би било егоистично да го търсиш пак, но кой знае може да ти прости
    успех
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами щом имаш чувства към него,защо си го зарязала... според тебе ако той беше направил същото само от страх да не остане той зарязания и те беше оставил само за тва щеше ли да ти е добре.... ти не си се замисляла как се чувства той,а ся може би и той няма да се замисли за теб,но все пак опитай.Обади му се,излезте и му кажи всичко тва, което каза тук , дано ти даде втори шанс и това да ти е за урок за напред!!! айде Успех
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Vmesto na nas,kaji tova na nego...YcneX
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    мила заради такива индивиди като тебе се казва че ние момичетата не знаем какво искаме
    във всяка връзка има трудни моменти, важното е да ги преодоляваме, а не при първото камъче да се отказваме
    наистина би било егоистично да го търсиш пак, но кой знае може да ти прости
    успех
    съгласна съм!!!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Щом е казал,че си му разбила сърцето значи все още има чувства към тебе,надявам се да не е късно да си поправисх грешката,и както казаха - кажи му това на него - не на нас Успех ))

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Напълно съгласен с това мнение.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ако се съгласи да се сдобрите, значи те обича много

Повече от фен
    Град
    sofia

любов

кажи че наистина много съжеляваш и 4е много го обичаш

Фен
    Град
    Plovdiv
    abs. si prav...

Фен
    Град
    Sofiq
    Мъжкото му его е засегнато не мисля че ще се върне при теб..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Така ви се пада на теб и на момичетата с твоето мислене! Ебати тъпата логика - "дай да го зарежа аз, макар да не искам, колкото аз да не съм зарязаната". Ето затова сега няма да си щастлива! Напълно си е прав пича да не ти дава никакъв шанс. Даже ако бях на негово място щях да се върна при теб и да си търся всякакъв повод да се скараме и да ти "бия шута", както е модерно напоследък да се казва, за да видиш и ти какво е. Така 2 в 1 - хем ти го връщам и то още по-гадно, хем вече знаеш какъв е вкуса на това да изоставят теб първа. Докато разсъждаваш по този начин не заслужаваш щастие! И още нещо - не бери грижа, и на теб ще се случи да бъдеш зарязана, така че няма какво чак толкова да те е страх.
    Левски шампион але але!

imminent_sad_death
    Guest
    Naistina mi nalqhte doza zdrav razum i priznavam, che ste pravi, i che postypktata mi beshe greshka. Hora sme, pravim takiva. Pravis te, che trqbva da govorq, no ne e tolkova lesno, zashtoto ne sym v BG. Iskam da mu se obadq i da mu kaja mnogo neshta, no shte stane po tel-a. Hvana me strah, priznavam se, che dokato sym dalech, she se sluchi neshto i iskah da go izbegna. Napylno shte go razbera, ako me otblysne. Izvinqvaite, che zabravih da spomena, che ne sym vkashti. Tova promenq neshtata malko, no ne syshtestveno.
    Mersi za otgovorite vi.

nepreklonna___
    Guest
    OH MY GOD!!!
    Spoiled little girl...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си