.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ^MMM^
    Guest

mn kofti procedura :(

zdr moq problem e sledniq,s edni lentichki za obezkusmqvane se opitah da si epiliram nad ustnata,i s polovin chas usiliq se poluchi,rabotata e tam,che sled tva mn se nadu i mi pareshe,kazah si,che tva e vremenna reakciq i shte otmine,no veche minaha poveche ot 24 chasa,a goranata mi ustna e iztrypnala i m/u nosa i ustnata kojata mi e nakukan,pari mi i ujasno mn me boli,nz tochno kakvo da pravq,molq vi ako nqkoi e imal podoben problem spodelete kakvo ste napravili,za da vi mine,chao i mersi predvaritelno

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Namaji ne6to uspokoqva6to ili super mazno i si kupi epiltaor, vur6i 1000 puti po- dobra rabota.
    Kat se subudi6 utre, bi trqbvalo da ti e minalo...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    сложи си лед на устната!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

ami sigurno kojata ti e po 4uvstvitelnai zatova e stanalo taka namaji se s nqkakav krem ili ne6to takova.kosam4etata mejdu gornata ustna i nosa ne se mahat te se izsvetlqvat s kislorodna voda.nz kak to4no stava no sam 4uvala

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ако имаш мас и невен или с някъф крем както ти казаха или с вазелин и ще ти мине АпЪк и др. път не дей на сама глава си маха космите там...отиди на козметик

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

presy_sexy
    Guest
    Suvetite na tezi koito sa ti pisali naistina sa dobri az taka pravq kogato si skubq vejdite i te se naduvat,makar da e po-razli4no ot tova s premahvaneto na kosum4etata nad usnata,pak pomaga!Opitai s ne6to mazno kato vazelin no ne i te4ni produkti kato tonik i dr.

^MMM^
    Guest

mn kofti procedura :(

mi tazi sutrin kato se sybudih kojata mi se e vtvyrdila mn gadno i se e nakupala,sega shte q namaja s vazelin kakto me posyvetvahte i dano se poluchi,ujasno mn vi blagodarq za milite syveti,opredeleno mi pomagate.shte vi kaja,nai nakraq kakvo e stanalo,oshte vednaj mn mersi :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си