- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated by W.I.M.: Какво да купя на приятелка за РД !?
Значи скоро една моя много добра приятелка има рожден ден какво да и подаря за да и покажа че много я обичам и ценя като приятел и че не мога без нея
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1 ! §§
нещо което според теб ще й хареса и ще я зарадва!все пак си й близък приятел явно,толкова ли незнаеш какво харесва и по какво си пада?нещо сладинко й земи и с картичка и готино пожелание...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Абсолютно правилни! Щом си и такъв френд трябва да знаешПървоначално написано от rusalkata_
.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Е ти тъпа ли си ?! Кво ни питаш нас. За да и покажеш това трябва да вложиш в подаръка тези чувства, в неговия избор и поднасяне!
Ай сиктир.![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 13 ! §§
за да и покажеш това което искаш и подари нещо което тя ще оцени, нещо със сантиментална стойност![]()
"Целувка за лека нощ"
Ima edna nova kniga "Momi4etata i sexa",tazi kniga naistina e mnogo qka i az podarih takava na nai-dobrata mi priqtelka i tq stra6no mnogo q haresa!Nadqvam se i tvoqta da se zaradva ako re6i6 da e tova!
мдам така е!Първоначално написано от rusalkata_
![]()
f@nt@zi@
amii ako obicha pliushenite to vinagi se radvat na tqh s nqkakva karti4ka s hubavi pojelaniq moje i nqkvi grimove golqm buket cvetq t.n
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Spored men ako ne znae6 kakvo iska tq napravo izlezte dvete i gotovo
На най-добрата ми приятелка подарих зайче, тя си е маниачка на тема животни и много се зарадва, но прецени дали за твоята приятелка ще е най-удачният подарък, защото не всеки ще се зарадва, ако му подарят животно ;p
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
еми подарьк например ?!
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?