Значи проблема ми е-преди година ходих с едно момче ама той ме заряза,защотот мн гадно се скрахме и повече не се събрахме.Направих няколко опита да му казвам в чата,че искам да сам с него ама и така и не ми достигна смелост да отида у тях и да му кажя колко го обичам в очите.И двамата сме гоелми инати и уж ускаше да си останем доста добри приятели пак се скарахме и повече не se чухме 5 месеца,гоялма гордост и никой на другият не се вклучва.Вчера реших да го басикна и му се вклучих,излезе че и двамата сме мислили,че другият е мразил другият заради болката,която си пречинихме взаимно и не е писал на другият.Заварзахме разговор...е не е както преди ама е мн по-добре от колкото без,кат непознати се даржахме ама и на тва сам мн доволна.Та реших да го попитам да излезем на едно кафе и ада пак почна.Почна да ми казва,че му омразнало да ходи на кафе,баси казах му ако не иска да излзиа с емн да каже,ако иска да излизаме еи тва е...нит му се моля нит нахалствам,а той вика че му се излиза с мен.Баси как да го рабера!?ВИкам му аиде неделя е хубаво времето да ме водиш на разходка.И той каза,че иамл среща с някаква девойка.Нещо ми стана уж го бях забравила и някаква ревност се събуди в мен,още съм луда по него явно.Веднага му казах чао и той почна да ми се моли да ми казва,че тва било приятелка само,че не трябва да се сърдя,тя си имала гадже те просто като мн добри приятели щели да излизат.Абе ужас...супер гадно ми стана.И така отидох да ям...и явно бившият ме ревнува и той,защото влизам снаккви никове че обичам с друг и постоянно илизам с едно момче от даскало се водоим.Даже ме разпитава кой съм.И тай като в опер на доста голям канал баннал и без пречина почнал да се заяжда с него в канала.И после приятеля ми се вклучва и ми вика,че мн ме ревнувал...дали е така.Кат седнах на компютъра бившият ми почна да ми говори колко му се прави секс и,че аз вече не съм го искала и ми каза,че отида да прави секс с някаква друга ама искал мен.Добре наистина супер мн заревнувах,тва така и не арзбрах дали е истина или не,но приятеля му(на бившият ми)ми каза,че не прави секс с никаква.Какво става мн съм объркана.Той ме заряза и преди твардеше,че ме е забравил и че вече не изпитва нищо към мен.А аз все още го обичам ама си мълча и се надявахд а ми се включи.Дали да настоявам да излезем?!Какво да направя?Вече съм продалжиал напред ама ен искам да съм с друг и вече 7 месеца не съм била с друг.Та дайте някаф съвет...ако кажете да го забрая по добре не казвайте нищо.Аз ще го забравя просто мн искам да излезем и да му кажя какво изпитавам към него.Макар вече да е прекалено късно и че и да му кажя тва той никога няма да е пак с мен...ох мн се обърках....