.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

prosto_priqtel?
    Guest

Фразата просто приятели

Значи ония ден ми се случи така наречената фраза просто приятели , според мене всички сте я изпитвали и сте усетили угорчението от нея...Та проблема ми е такъв :

ОТ Г/д 2 години се познавам с едно момиче , от едно училище сме , в началото имах някакви симпатии към нея но после изчезнаха , след година г/д преди 1-2 месеца отново станахме по близки с нея започнахме да се виждаме по често , да си споделяме , и започнах да се привързвам към нея , постоянно мисля за нея и т.н. няма да ви описвам подробности ( сещате се умни хора сте ) Та вчера и споделих чувствата ми и тя малко учудена беше защото си е мислила че това е едно голямо приятелство , по едно време имала съмнения че отивало към нещо повече та така...
    Аз като разбран човек и казах че разбирам какво и е че мн работи сме си споделяли , мн общи неща имаме , и й казах да си помисли и че всичко зависи от нея .
    Още не ми е дала отговор ( не съм се чувал и с нея ) та от една страна си мисля че просто ще се получи идеалната връзка нямате си на представа колко общи неща имаме... , но от друга страна се сещам за момента че мога да разваля едно голямо приятелство
    Важното според мене сега е какво ще ми отговори тя : според мене ще каже просто приятели защото едва ли и на нея и се рискува .
    Та искам да ви попитам вие какво мислите какво ще ми отговори , да продължавам ли така да се боря или просто да се примиря с фразата просто приятели !
    Благодаря предварително за вниманието , моля да се дават само компетентни отговори !
    Поздрави !

prosto_priqtel?
    Guest

.

не мисля че и нейните симпатии са само приятелски и тя се е "зарибявала" като мене усетил съм го !

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Еми зависи, от колко време чакаш отговор? Според мен не трябва да н4асилваш нещата, а ако ти каже да си останете приятели да се съгласиш. Иначе рискуваш да загубиш ценен френд.

ПП Не еднаквото, а противоположностите се привличат .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Голям фен
    mi az da ti kaja,edno priqtelstvo struva mnogo pove4e ot edna lubov(zavisi kakva e tq),mi nz,ako naistina mnogo si privarzan,znam kolko boli,ako se otkaje6 bez da si probval....taka 4e probvai...bori se...ili 6te spe4eli6 ili ne...ako imate tolko mnnogo ob6to...moje i da mislite ednakvo i tq da iska sa6toto...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

prosto_priqtel?
    Guest

.

благодаря за откровеените ви отговори дано да има и още
    аз мисля да изчакам да се видим като хората да се разберем и ще видим какво ще стане а пак те нещата сами ще си дойдат

Guest
    Emi to se znae edno priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e v edin moment e pove4e ot priqtelstvo,taka 4e...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Emi to se znae edno priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e v edin moment e pove4e ot priqtelstvo,taka 4e...
    Saglasna sam.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ух тая фраза "просто приятели" за мен поне е в значението"искам нежно да ти откажа"
    "Целувка за лека нощ"

"фраза просто приятели" = "Ми не знам как да се измъкна и да не ти казвам че не те ща"

Guest
    по зле е само "ние сме само съученици" тва са ми казвали, но все пак беше един от първите ми опити.

Guest
    или беше "все още сме съученици" което впоследствие гоо разбрах като намек.

По-добре приятели от колкто непозната!А за всичко си има шанс рано или късно.Само търпение трябва!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    ух тая фраза "просто приятели" за мен поне е в значението"искам нежно да ти откажа"
    е не винаги е така може наистина да има приятелски чувства)))

а иначе, не се притеснявай, че ако скъсате ще развалите приятелството си
    веднъж ходих с 1 момче дето ми беше мн добър приятел
    оказа се, че той ме харесвал и тръгнахме аз нямах кой знае колко големи чувства към него и се разделихме, обаче и двамата бяхме съгласни, че такова нещо не трябва да проваля приятелството ни и за тва продължихме да поддържаме отношения все едно нищо не е било
    супер глупаво щеше да е ако се бяхме отчуждили

така че според мене само от вас зависи в какви отношения ще сте ако не започнете да се правите на сърдити и недостъпни след раздялата, нищо лошо няма да стане и пак ще сте си приятели
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    Много правилно казано! =D>

Незнам, но тази фраза нещо ме дразни в последно време.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Хмм...Това, че ще сте заедно не винаги е равно на развалено приятелство...Ще видиш всичко ще си е същото - пак ще си с поделяте и помогате.Просто ще имате така нареченият физически контакт.Не се страхувай ! Мисля, че трябва да поемете риска
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    miii po-dobre ako pitash men bori se za neq vse nqkoi den shte q spe4elish tq ima simpatiii kum teb tva e qsno
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss

ПП Не еднаквото, а противоположностите се привличат .
    а така хихи а по темата мисля,че трябва да изчакаш отговора и и да го приемеш ,какъвто и да е той,защото много по-гадно ще бъде да станете гаджета , да скъсате за най-малката глупост и да загубите приятелството си,отколкото да си останете приятели и да си помагате и всичко останало,а и нали без ПРИЯТЕЛСТВОТО не може да съществува любовта
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    София
    SPRITE!!!

Супер фен
    ne se otkazvai pi4

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

ami i az mislq 4e 1-vo trqbva da iz4aka6 nejniq otgovor i da go prieme6 a povqrvaj mi ako super mn "nastoqva6"moje da postigne6 obratniqt efekt
    no pyk ako trygnete ,i ako vs vyrvi dobre ....no za jalost edn den skysate...spoko ako priqtelstvoto vi e silno 6te izdyrji i dori 6te se razpali o6te pove4e za6toto o6te pove4e 6te nau4ite edin za drug po vreme na vryzkata vi
    taka 4e...spoko ima li go silnoto priqtelstvo to nqma da iz4etzne toku taka
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми