.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    bulgaria plovdiv

Moderated by W.I.M.: Той ще се самоубие ако го напусна !!!!

moqt priqtel kaza,4e 6te se samoubie,ako skasam s nego i 1 pat za malko da go napravi,i az edvam go sprqh.Sega sam s nego samo za da ne se samoubie zaradi men.Molq vseki za savet i nqkakvo predlojenie kak da se spravq s tozi problem bez nikoi da ne postrada!!!!

Moderated by wim: 7 tochka

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Еми поговори с него. То тва си е едва ли не изнудване. Ама едва ли му стиска да се самоубие. Тва дето е щял уж замалко, пак не му е стискало, ми се е правен на голяммо дупе

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    Еми поговори с него. То тва си е едва ли не изнудване. Ама едва ли му стиска да се самоубие. Тва дето е щял уж замалко, пак не му е стискало, ми се е правен на голяммо дупе

mi da
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    Според мен само един психолог може да ти каже как точно да постъпиш... И аз мисля, че едва ли му стиска, ама пък знае ли човек.. щом ти, която го познаваш, си повярвала...

Не мисля че е справедливо да си проваляш живота по този начин само за да запазиш неговия. Едва ли би се самоубил но дори и да е способен,не мисля че трябва да си нещастна заради него.Обясни му че ще останете приятели,просто ако те обича истински трябва да желае щастието ти.Кажи му че самоубийството не е решение.А ти помисли за щастието си!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Не мисля че е справедливо да си проваляш живота по този начин само за да запазиш неговия. Едва ли би се самоубил но дори и да е способен,не мисля че трябва да си нещастна заради него.Обясни му че ще останете приятели,просто ако те обича истински трябва да желае щастието ти.Кажи му че самоубийството не е решение.А ти помисли за щастието си!
    Da taka e.Sa6to taka mislq,4e vseki kogato obi4a nqkogo i v tozi moment na razdqla mu se iska da se samoubie.Prosto toi nqma da go napravi sas sigurnost.E da ti go poznava6 po dobre,no 6to ne mu kaje6,4e po tozi na4in toi nasilstveno te kara da si s nego bez da izpitva6 ni6to,a tva e gadno.Pogovori s nego.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Da taka e.Sa6to taka mislq,4e vseki kogato obi4a nqkogo i v tozi moment na razdqla mu se iska da se samoubie.Prosto toi nqma da go napravi sas sigurnost.E da ti go poznava6 po dobre,no 6to ne mu kaje6,4e po tozi na4in toi nasilstveno te kara da si s nego bez da izpitva6 ni6to,a tva e gadno.Pogovori s nego.
    I az taka mislq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си