Цитирай Първоначално написано от kami`
zna4i tozi produk ti e premahnal napulno 4ernite to4ki!?a zatvoril li ti e porite!?
миии черните точки по нослето ми се махнаха. Но знаиш ли какво направи си парна баня. Зачи сипваш вода и слагаш лайка (може и пакетчета от чай-лайка) в метален съд (тенджера) слагаш го да ври до като заври там не знам колко време. После взимаш този съд и си надвисваш главата над него и от горе се покриваш с кърпа за да може да дишаш само парата. (тук трябва да спомена че сигурно ще ти излезнат и сълзи но не се притеснявай дори ако ти е запушено нослето ще ти се отпуши ) Така ти се отварят всички пори и взимаш една медицинска марля и започваш да изтискваш черните точки. Ако знаеш само колко по-лесно излизат.. като гъбки докосваш ги и излизат. Но доста време трябва да стоиш да ти се напари хубавко лицето. После го почистваш със спирт или с ей този лосион който споменах и ще се почувстваш много добре. А за порите пише че ги свива.. но не знам мойте не са много разширени. Вземи си пилинг маска за свиване на порите