- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При Целувка
Имам доста странен проблем. Когато посегна да целувам приятелката си и когато докосна устните и ..и ме удря ток. Някои може ли да ми обесни от какво е това и как да се пребора с този на пръв поглед глупав проблем. Благодаря ви предварително![]()
Е тва всеки път ли става ?
ХАХХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА.... .вика му се статично електричество :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ахам, ма не вярвам всеки път да се случваПървоначално написано от SEXtreme
Ми не всеки път ...ама мн мн често взе да се получава ...аз не съм и казал..но не мисля че е нужно да и споменавам. Как преди не се беше случвало и един път, а сега рядко се случва да я целуна нормално
можеПървоначално написано от SEXtreme
![]()
Ми нещо се наелектризирате, може да е от пуловер или жилетка
Ами брато...нз,я провери да не пр-ката ти да не е лапнала някоя батерия и да се опитва да ти каже нещо...хахахаххахах!!!Ток Прассс!Я по-споку бе!!!Неможе да се случва винаги![]()
![]()
![]()
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
МИ нали ти казвам ..то не е всеки път, но преди никога не се беше случвало, а напоследак взе да зачестява все повече ...а за батерията, Съмнява ме да яде батерии ..:Р Ще я питам за всеки случеи..![]()
Първоначално написано от Eltan /Jhon/
Можи да е от любовта![]()
започнал си да я харесваш повече![]()
ami plamva iskarata na liubovta mejdu vas)
moje dreshkite vi da sa ot nqkfa iskustvena materia i za tfa![]()
Това е приятел.. искрата между вас е направо наелектризирваща![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хихихихи :P
До Гост:
Все пове4е си мисля че е от любовта.Явно наистина толкова много любов има че вече искри прехвърчат...![]()
Всъщност гаджето ти трябва да се обръсне! Никакви искри не са това!Набола брада по-скоро!
Подкрепям.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Като се замисля ..всъщност аз имам брада.. и винаги я оставям..така че , ако ще е брада ..ще е моета ...![]()
Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Eltan /Jhon/
В краина сметка стигнахме до извода че всичко е от любовта ...Така като гледам съм си влюбен до уши
Между вас буквално прехвърчат искриПървоначално написано от Kolbata
Кво толко?@
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Омг..![]()
![]()
![]()
Този път ще се опитам да бъда сериозна - може да използва някакво по - специфично червило; крем; грим; Макар, че силно ме съмнява да е от това.. но би било добре да я попиташ.![]()
Един съвет отиди и хвани тръбите на парното пожелание може и тя да го направи.
И не бъркай повееч в контактите голям си вече![]()
ся кфо са прайш че нямаш брада.. имаш ама просто се криеш..аз съм скиал Много Ама Много путки с брадичкаи некфо супер дупер мега смещно..Първоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Opredeleno liubovta vi idva v pove4e...ama nqma lo6o!Ako e kakto kazva6 pri vseki pat,ami nqma da ima6 nikakvi problemi s elektri4estvoto(kogato sprat AEC)!Moje da si otvori6 doma6na elektrocentrala prosto 2v1 hem polezno,hem priqtno!!!![]()
\
/
Абе да не сте некви герой от "великолепната четворка" или ХХХ
Don't Hate The Player, Hate The Game!