.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

POREDNATA BUHNALA PRI4ESKA!

ZDR NA VSI4KI!SORRY AKO IMA VE4E TAKUV VUPROS,NO AZ DA POPITAM IMAM DULGA,4UPLIVA KOSA,NO PROBLEMA E,4E E DOSTA BUHNALA PONQKOGA!MOJETE LI DA MI KAJETE KAK DA Q PODDURJAM,BEZ DA SLAGAM GELOVE I DR,ZA DA SI OSTANE NA VULNI4KI!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Може да слагаш вакса и така малко обема ще се намали,а и не мисля,че ще изчезнат "вълничките".Пробвай,на мен фризьорката ми ми слага,ама аз по принцип не ползвам вакса и не знам дали много ще ти помогне.
    I was lost and I'm still lost...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ами да пробвай с вакса,а също се продават на Avon серум за такава коса...мисля,че и балсам за коса би ти помогнал...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

SUNSILK -къдрави и чупливи!!! тази серия на сънсилк помага една приятелка с много "буйна" коса къдрава, къдриците и почват още от темето на главичката. Пробвай крем за коса на тази серия на сънсилк.

Голям фен
    Град
    sofia
    и мойта е такава особено сутрин щом се събудя... или я начупвам с пяна или с лак я пооформям мъничко да се приглади

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    И аз съм с къдрева коса и с обем..Решението е "Крем за фиксиране на къдрици" на Avon.Струва 5.50..не е скъпо, а има ефект
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си