- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Biv6iqt mi...
Значи проблема ми е-преди година ходих с едно момче ама той ме заряза,защотот мн гадно се скрахме и повече не се събрахме.Направих няколко опита да му казвам в чата,че искам да сам с него ама и така и не ми достигна смелост да отида у тях и да му кажя колко го обичам в очите.И двамата сме гоелми инати и уж ускаше да си останем доста добри приятели пак се скарахме и повече не se чухме 5 месеца,гоялма гордост и никой на другият не се вклучва.Вчера реших да го басикна и му се вклучих,излезе че и двамата сме мислили,че другият е мразил другият заради болката,която си пречинихме взаимно и не е писал на другият.Заварзахме разговор...е не е както преди ама е мн по-добре от колкото без,кат непознати се даржахме ама и на тва сам мн доволна.Та реших да го попитам да излезем на едно кафе и ада пак почна.Почна да ми казва,че му омразнало да ходи на кафе,баси казах му ако не иска да излзиа с емн да каже,ако иска да излизаме еи тва е...нит му се моля нит нахалствам,а той вика че му се излиза с мен.Баси как да го рабера!?ВИкам му аиде неделя е хубаво времето да ме водиш на разходка.И той каза,че иамл среща с някаква девойка.Нещо ми стана уж го бях забравила и някаква ревност се събуди в мен,още съм луда по него явно.Веднага му казах чао и той почна да ми се моли да ми казва,че тва било приятелка само,че не трябва да се сърдя,тя си имала гадже те просто като мн добри приятели щели да излизат.Абе ужас...супер гадно ми стана.И така отидох да ям...и явно бившият ме ревнува и той,защото влизам снаккви никове че обичам с друг и постоянно илизам с едно момче от даскало се водоим.Даже ме разпитава кой съм.И тай като в опер на доста голям канал баннал и без пречина почнал да се заяжда с него в канала.И после приятеля ми се вклучва и ми вика,че мн ме ревнувал...дали е така.Кат седнах на компютъра бившият ми почна да ми говори колко му се прави секс и,че аз вече не съм го искала и ми каза,че отида да прави секс с някаква друга ама искал мен.Добре наистина супер мн заревнувах,тва така и не арзбрах дали е истина или не,но приятеля му(на бившият ми)ми каза,че не прави секс с никаква.Какво става мн съм объркана.Той ме заряза и преди твардеше,че ме е забравил и че вече не изпитва нищо към мен.А аз все още го обичам ама си мълча и се надявахд а ми се включи.Дали да настоявам да излезем?!Какво да направя?Вече съм продалжиал напред ама ен искам да съм с друг и вече 7 месеца не съм била с друг.Та дайте някаф съвет...ако кажете да го забрая по добре не казвайте нищо.Аз ще го забравя просто мн искам да излезем и да му кажя какво изпитавам към него.Макар вече да е прекалено късно и че и да му кажя тва той никога няма да е пак с мен...ох мн се обърках....
Кажи му в очите, че искаш да излезете и да се изясните!
П.П. Хора, не разбрахте ли, че чатът не е за да си оправяте проблемите с гаджето?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Spored men tova mom4e te luje kato ti kazva, 4e 6te pravi sex s druga ili 6te izlizat na kafe![]()
Prosto e mnogo naranen, a izpitva nqkakvi 4uvstva i sega iska da te nakara da go revnuva6. Tova sa tipi4ni mujki luji, koito i na men sa mi gi pravili. Naistina biv6iqt ti e golqm inat, ama i ti ne pada6 po-dale4
![]()
Edinstvenoto, koeto e nai-dobre da napravi6, e da otide6 pri nego i da mu kaje6, 4e o6te go obi4a6, 4e sujelqva6 za vsi4kite vi karanici i 4E ISKA6 PAK DA STE ZAEDNO! Kaji mu vsi4ko tova, za6toto e qsno, 4e o6te si luda po nego, kakto i toi po teb![]()
Preglutni gordostta si i davai smelo napred! Uspeh, vsi4ko 6te se polu4i![]()
![]()
![]()
Уф.. същия проблем имах до преди месецсамо мога да ти кажа,че докато не излезете да си поговорите на ЖИВО нищо няма да се промени... Ние се измъчвахме повече от година така с тоя чат,какво преживях аз си знам
Но сега всичко е наред
Намери го и се изяснете..ще ти олекне.. поне после няма да се обвиняваш че не си оптала .. УСПЕХ
![]()
![]()
![]()
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
emi dokato ne go fanesh na jivo da si pogovorite nema da stane nishtoПървоначално написано от sladkoto````
![]()
ole ne znam...Dali nasitian me e revnuval...za6to postoqnno mi kazva 4e 6et izliza s druga...daje sq nick mu pi6e 4e na kafe a na men mi kazva6e,4e ne iska ve4e da hodi na kafe...Mnogo go obi4am ama sam ogromen inat,tipi4na lavica sam si.Ne zanm dali da prodalja da nastoqvame da izlezem ili pak da spra da mu pi6a...se pak sa 7 meseca ot kakto sam se vidajli i naistina v 4ata i da mu govorq 4e go obi4am ili en pak efekta e edin i 6at i spira da mi pi6e.Kato me vidi ili 6et izpita ne6to ili ne...pone 6te pro4eta v o4ite mu kakvo izpitva kam men za6toto v 4ata lesno se laje..Oh de da znam da mu se vklu4a li v 4ata...nqkakvi idei da go naviq da izleze s men...da nastoqvam li id a sam nahalna...az predi kat go vikneh 1-2pati i kat se izlzia6e zaet i se otkazvah da se borq za nego.Mn iskam da mu kajq v o4ite kolko go obi4am ama nqmam namerenie da mu se molq kakto v na4aloto.Za tav davaite idei...isakm pakd a e moi.Ne znam ama nqkaf vatre6en glas mi kazva da izlqza s nego i da opitam...spomnqm si kolko mn me obi4a6e...no ve4e tvardi v 4ata 4e ne me obi4a...a pak ot druga strana sam nqkakva obedena 4e 6te mi otkaje i samo 4uvam glasa mu "Abe rosi mn vreme mina i ve4e ne izpitva sa6toto kam tebe"...awe hora luda sam po nego ama ako znaeh 4e naistina izpitva kam nego 6tqh da se borq...
Бори се до край за любовта си!Независимо цената!Се някога ще ти даде втори шанс!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Много правилноПървоначално написано от ^^kotenceto^^
!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Най-добре се вижте на живо,чата не решава проблеми,а по скоро може да влоши нещата още повече.Кажи му го,че го обичаш,направо си му го кажи без да го мислиш)
Ох,баси вчера пак ми се хвали,че е правил страшен секс...и аз мн се ядосах и му казах,че не съм момиче за един път!Викам му да излезем,а той вика в неделя имам среща с едно момиче и ако случайно намеря време,ама едвали ще намеря щял да ми прати смс...Баси имам чуството,че ме лъже и наистина ме изкарва извън нерви.Пък може да е самаат истина тва дет ми казва ама и аз не му отстапих и започнах да му говоря за мойте момчета и вечерта излязох с тях на нощна и яко си прекарах.Даже му казах,че просто искам да си поприказваме за един час и той за ко ще си прекарваме,мн време мина от както се разделихме...Абе ужас.Не знам и аз ко да мисля!Май нищо не изпиъва към мен ама тоя път няма да спра ид а с е откажя както преди.Ще рискувам,ще го накарам да излезем пак кото ще да става!Макар да знам какъв ще е отговора му-"Че вече нищо не изпитва към мен".Аз ще опитам,независимо каква е ценаат ще се боря до край!Защото го обичам истински....ся ще се опитам да изляза с него,а после ще ви кажя какво е казал...Макар да знам аккво ще стане...абе кото стане.Аз мн се промених от както ме заряза може да ме хареса,нищо никога не се знае.Ох май има някаква минимална надежда!
mmm izlizate i mu kazvash v ochite sichko koeto ti e v glavata..
Това момче много детски се държи.
Възможно е все още да те иска,но да иска да ревнуваш,затова постоянно да ти говори такива истории с други момичета и бурни вечери.Пробвай да излезете и да поговорите за връзката си,но ако продължава да се държи като глупак,го забрави,има и други момчета
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
sherry много си права и тва ще направя.Искам да изляза с енго и да си поговорим и ако се държи като идиот просто ще му кажя колко е смаотан и не осъзнава какво е загубил,ще обърна гръб и никога няма пак да ме види.Проблемае че сме от различни градове и само по чата може да си оредим среща.баси заще се държи така се пак е на 22...Абе днеска го хванах в лъжа...вчера ми говореше,че иамл среща с някаква мацка,а днеска ми вика и да ми прати смс ще и откажя,защото е гадно времето и не съм в настроение и след 2 чаас излезе с приятели да хаймоства.Тоя здравото ме хвърля по върбите и най-смешното е,че му се вържа на глупостите и здравата ревнувам!Не знам дали изпитава нещо към мен,ама тея неща защо ми ги говори не че аз му отстъпвам и на яд се с някакви никове,че обичам други влизам.абе и двамата сме големи инати...Някакси ще изляза с него,ако ще и насила да го накарам и ще му кажя точно какво изпитвам към него...пък кото ще да става.Ако се държи както така в чата мн по бързо ще го забравя!