- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Къде се запознахте с гаджето ?
heh v edin forum..
KOi ??Първоначално написано от Анонимко
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ami nie se znaehme ot malki, obache ne se poznavahme lichno, podminavahme se po ulicite, a toi e priqtel na brat mi. I taka...edna vecher, savsem neochakvano v diskotekata...Po tochno sled diskotekata,toi doide da me izprati![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Emi az sega sum si free taka 4e s biv6iqt![]()
...se zapoznahme v noviq klas taz godina
Аз пък се блъснах в нея на центъра,поотминах я малко и тя почна да ми вика името зад гърба ми,аз бях с много приятели и малко се понадух(само се обърнах и се засмях) ... Същата вечер ми се включи в чата и после беше лесно.
В автобуса Бургас - Сл. бряг![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ами в чата и адски много си допаднахме.Влюбихме се един в друг и сега той е любовта на живота ми.
Хах... Наистина мноу яка тема.Та... с моя приятел се запознахме по малко по-различен начин:Той е бившия на най-добрата ми приятелка, обаче те скъсаха и почнахме да си пишем в ИРЦ.След 5 дни аз скъсах с тогавашния ми приятел, и същата вечр почнахме да се зарибяваме (пак в ИРЦ), та до 4 и половина сутринта
.На другия ден се видяхме и той ми каза че ако не съм готова още може да ме изчака... На следващата вечер излязохме, отидохме в дискотеката и там той ми предложи
![]()
И така.... \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zapoznahme se v edna igralna zala....toi be6e ohrana tam, a az otidoh s nai-dobriq mu priqtel...i estestveno me izgoni navan, za6toto nqmah 18...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
mi po 4ata ama ne sym tyrsila gadje tam ami prosto kogato mahnaha tyrsa4kite i preminahme na dc++ ni6to ne mu razbirah i v ob6tiq molih za pomo6t i toi na li4na mi kaza.i posle postoqnno si pi6ehme i tva e.
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
на центъра в шумен, запозна ни обща позната по средата на улицата
Сега нямам,но с бившия-в чата се запознахмеи се оказа че имаме общи познати и така...![]()
Ami baba mu jivee v moq kvartal i toi togava 4esto idva6e na gosti v baba si i taka se zapoznahme!purvona4alno bqhme mn blizki priqteli,no... postepenno ne6tata se zadulbo4iha.... i sega hodim ot 7-8 meseca i sme mn 6tastlivi!)))
Ами аз бях с една съученичка и имахме среща с един приятел и той дойде с него. Всъщност после като си говорехме с приятелката ми, го определих като "странен". Хаххаха
Сега ми е много смешно като се сетя.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Ми приятел на моя много добра приятелка- в Скайп на шега ми писа "С какво си облечена?"(без да го познавам) и от там се почнаха базиците и така,от базик на базик...![]()
В "Амор"
на тренировка...и мн се радвам че се запознах с него въпреки че скъсахме сме мн добри приятели
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Dicoto![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]