.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    dosta otdavna be6e v deckata gradina
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    mi s bivsheto v icq-to po slu4ainost puk posle se okaza 4e sme ot edno daskalo

S biv6eto mi gadje se zapoznahme po banalniq na4in - ob6ti priqteli. Togava edna priqtelka mi se be6e obadila i izlqzahme .. tq pyk se sybirala s nqkvi mn qki mom4eta .. i se zapoznahme .. razmenihme si telovete .. pri koeto kym 1 4asa prez no6ta ediniqt ot tqh mi zvyni da si prikazvame ... i kakto si prikazvahme re6ihme 4e taka i taka jiveem na 2 min pyt (stranno kak ne sme se mqrkali predi) nai-dobre da se vidim na jivo ... i taka sedqhme do 3 4asa prez no6ta i si govorihme .. sled 2 dni trygnahme ...
    drug e vyprosyt 4e sled o6te 2 dni skysahme :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    еми със сегашният сме съседни класове в даскало
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    v IRC :P
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Ммм с моята красавица се познаваме от малки , но тъй като аз сам от по-грозните ми трябваха години да за да и се представя в друга светлина и да изтърпя няколко нейни гаджета като последното беше най-добрия ми приятел.Както и да е сега след 18 години най-накрая имам гадже .Пожелавам на всички повече късмет.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от God-Is-A-Girl
    Ммм с моята красавица се познаваме от малки , но тъй като аз сам от по-грозните ми трябваха години да за да и се представя в друга светлина и да изтърпя няколко нейни гаджета като последното беше най-добрия ми приятел.Както и да е сега след 18 години най-накрая имам гадже .Пожелавам на всички повече късмет.
    10x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си