- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- za manekenkite
zdraveite
zna4i v klasa sum na rosica ivanova(miss bulgaria)
i teodora andreeva(miss turizam)javascript:emoticon('')purvo ne stiga 4e sa prosti mi sa i nahalni mislqt si 4e si4ki sme im dlujni pravihme klasno po matematika i rosica be6e moita grupa i sedna pred men az si bqh napisala vsi4ko i nai nahalno mi vze klasnoto prepisa go i posle go sma4ka i go izhvurli spored vas tova pravilno li e?
mi pone e mogla da te popita dali moje da prepishe ot teb spored men ne e hubavo 4e nakraiq nai nahalno ti e skusala lista za6toto ot vsqko hubavo momi4e ima po hubavo taka4e nerazbiram za6to se naduvat !za6toto ot vseki gazar ima po golqm gazar !
От простаци няма измъкване. Па и не можеш й смачка фасона, защото кой знае на колко сиви елементи е духала, за да стане мис България. "Пази боже сляпо да прогледа", сещаш ли се разказа?
ebati tupata p..ka![]()
a nai qkoto be6e kogato edin den si be6e slojila mnogo ama mnogo fon dio ten i na ednata i buza be6e padnalo ili nz tam kvo i vsi4ki v koridora i sau4enicite mi i nai ve4e az i priqtelqt mi neistovo se smeehme
Постъпката и е много неправилна, а до това колко са прости ..... ами учите в един клас, след изпитите сте били на едно ниво ... така че и сега сте така. А и какво толкова за фон дьо тена ... тя един ден може да не е изглеждала перфектна, а на другите от училището ти всеки ден ли трябва да им се смеят, защото носа им не бил идеален, краката и те, лицето с някоя друга пъпка. Така че каквото повикало такова се обадило![]()
![]()
![]()
izvinqvai no tq e vlezla bez izpiti za6toto doide minalata godina i ve4e be6e miss bulgaria a puk i nz dali znae kolkot men za6toto ne e stupvala v u4ili6te ot na4aloto na godinata sigurno 6te doide samo na bala za da si pokaje rokli4kata
Няква тъпа пача. Бягай от такива и не и давай нищо.
Познати са ми такива индивиди. Рано или късно се намира някой който да им снижи самочувствието.
i nai interesnoto e 4e kogato imame fizi4esko az si svalqm vsi4ki bijuta i si nosq parfumq i kato si ostavq 4antata sled 4asa vijdam 4e parfumat mi e namalql i bijutata mi sa pipani i se okaza 4e rosica i teodora se pruskat s moq parfum i merqt bijutata mi tova e mnogo hubavo nali
А я ми кажи,ти зле ли си ?Как може да гледаш как ти мачка класното и да не направиш нищо ?Или пък да ти използват парфюма и ти да седиш и да си мълчиш ?Някой път по физическо си остави чантата близо до теб и я наблюдавай..ако тръгнат да ровят им направи няква забележка.Тва,че са известни не значи,че трябва да ти се качват на главата!Не им давай!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Az se nadqvam da ne prozvu4i,taka 4e vse edno zavijdam,no az opredeleno smqtam,4e tova e nai-nesimpatichnata miss Bulgaria!!!A pyk kolkoto i da e krasiva,tova ne i pozvolqva da se dyrji s vsichki vse edno sa i podchineni!I az sym bila v Visage i kogato po4nah bqh s mnogo gotini momi4ata,no sled kato razbrah za kvo stava na vypros se otkazah,a te sega dori ne mi kazvat i "zdrasti",taka 4e vseki se blazni ot slavata,za syjalenie.......
![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
mi ne moga da im kaja ni6to ebati vsi4ko jivo e na tqhna strana dori i priqtelkite mi sa s tqh samo priqtelqt mi me podkrepq za6toto mnogo mrazi takiva kato tqh
Ето, това е! Бати простотията. "Приятелките ми са с тях"! Това може само момиче да го каже! Какви приятелки имаш тогава?! Или ти си в грешка и те са прави, или са тъпи патки. Ама щом дружиш с тях..
Съжалявам за острия език, ама т'ва е пълна олигофрения!
ами какво да ти кажа освен че те съжаляв че е в твоя клас
но не се давай на простотията, въпреки че винаги ще я има
"Целувка за лека нощ"
I kakvo ot towa kato si4ki sa s tqh kato ti sma4ka klasnoto shto ne i wkara edna plesnica a ? men ne me interesuwa kfo mislqt drugite za men oswen ako ne mi puka za tqh taka che drugiq pat nqma da se prawish na dobri4ka !![]()
Аз на твое място щях да повикам няколко приятелчета да й видят сметката на тая тъпа курва! Няма смисъл да я търпиш!
omg po4ni da razpravq6 istoriiki koito da q izkarat kyrwa kaji na averkite si 4e tq gi e narejdala zad garba im takiva raboti po dobre ot kolkoto da sedi6 i ni6to da ne prai6 Ae kasmet
znam 4e nikoi nqma se saglasi s mene no tova si e tqhna rabota NIKOGA NE SE OSTAVQITE BIITE SE DO POSLEDNO
Това е мис България, по дяволите. С всичките неща, които идват със славата. А това са:
>огромно самочувствие
>не може да повярва да не успее в нещо
>чичко, на който е духала, за да й даде титлата
>антураж от псевдо-приятелки
>огромни маса потенциални врагове
А ти, като си патка и не можеш да си направиш дори приятелски кръг, какво да кажа. Тя е тъпа путка, ама като й се даваш, какъв извод да си направя?
haha awe tiq sa bahti groznite . otidi pri nqkoi jylt vestnik i spodeli s tqh goreshtata novinaПървоначално написано от obi4anata
![]()
epa ti 6to si si dala klasnoto?!
Абе нещо не ми се вързват нещата!Как така ти е хвърлила класната?и ти кво -без класна ли остана?!Малеее,ако бях аз..![]()
![]()
Само да се опита да препише..веднага щях да се развикам,че росито ми гледа в листа!Камо ли пък да ми изхвърли контролната!Ква е тая,че ще се възползва от собствения ми труд и на всичкото отгоре,вместо с благодарности,ще си остана с контролна в коша!Да,да!КАК МОЖЕ Да И СЕ ДАВАШ!
Ами тва с парфюма..ще ги питам най-нагло да не би да не са имали пари да си купят собствен,че барат моя?!и накрая бих добавила:"Муцкааа,внимавай, не знаеш с кой си имаш работа"![]()
maleleeeeeeeeeeeeee v kaf svqt jiveem!!!
kak 6e sedi6 i n6 nqma da kaje6!a priqtelkite ti 6tom sa na neina strana....brat basi priqtelkite det gi ima6.nz ama az ne bih tarpqla takoz ne6to.sq kat kaza 4ak sa qdosah tuka!!!a za klasnoto e pak kak ne si viknala o6te kat go e zela,kamo li pak da q gleda6 kak go hvarlq!!!
i posle ko stana?n6 li ne predade?
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!