.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Тема: za manekenkite

no vzemi se razbontuvai s/u tqh kakfo tolkz moje da stane i ne se predavai!!!

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Фен
    Град
    Plovdiv
    mrazim naduti modelki

obi4anata
    Guest
    nqkoi put 6te i zabiq nqkoi 6amar

Мега фен
    Град
    веселите пейки

Re: za manekenkite

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от obi4anata
    zdraveite
    zna4i v klasa sum na rosica ivanova(miss bulgaria)
    i teodora andreeva(miss turizam)javascript:emoticon('')purvo ne stiga 4e sa prosti mi sa i nahalni mislqt si 4e si4ki sme im dlujni pravihme klasno po matematika i rosica be6e moita grupa i sedna pred men az si bqh napisala vsi4ko i nai nahalno mi vze klasnoto prepisa go i posle go sma4ka i go izhvurli spored vas tova pravilno li e?
    haha awe tiq sa bahti groznite . otidi pri nqkoi jylt vestnik i spodeli s tqh goreshtata novina
    М/у другото това е много добра и напълно осъществима идея...Жълтите вестници биха се заинтересували от некфи по-известни личности...
    Ако не...фани я някъде из квартала й и я пребии...поне я посини..те тия дет пазят равновесия на токове не могат да се бият

Guest

Re: za manekenkite

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от obi4anata
    zdraveite
    zna4i v klasa sum na rosica ivanova(miss bulgaria)
    i teodora andreeva(miss turizam)javascript:emoticon('')purvo ne stiga 4e sa prosti mi sa i nahalni mislqt si 4e si4ki sme im dlujni pravihme klasno po matematika i rosica be6e moita grupa i sedna pred men az si bqh napisala vsi4ko i nai nahalno mi vze klasnoto prepisa go i posle go sma4ka i go izhvurli spored vas tova pravilno li e?
    haha awe tiq sa bahti groznite . otidi pri nqkoi jylt vestnik i spodeli s tqh goreshtata novina
    М/у другото това е много добра и напълно осъществима идея...Жълтите вестници биха се заинтересували от некфи по-известни личности...
    Ако не...фани я някъде из квартала й и я пребии...поне я посини..те тия дет пазят равновесия на токове не могат да се бият
    AAAAAAAAAAaahahahahha

Ама после може да си докара доста неприятности с тая роси..

Ky4kaaaaa...

obi4anata
    Guest
    abe nai lo6oto e 4e nqkoi den nqma da izdurja i 6te q udara edvam udurjam priqtelqt si da ne go napravi no ne iskam posle da mu se slu4i ne6to zaradi tozi parcal

яяяяя един шут в гъза и тва е! Ми то ако им се поддавате то се така ше ви прават. А и то си е за тях щото то те така показват колко са прости въпреки че са известни красавици..
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Голям фен
    Еми така е в частните училища проблемите като този са повече..просто защото там учат и разни по-надути и известни хора или поне деца на такива..Струва ми се ,че нещо ти е ниско самочувствието.Я малко по-така!Не се давай на някакви си,които само защото са преспали с 1 куп народ,са станали 'известни' и сега провалят деня и настроението на другите покрай тях!

Град
    stamboliyski
    naduta ku4ka,em kvo moje da s eo4akva ot "nai-hubavata" jena v bg te niamat gram mozak v tikvite si ,ni6to ne mogat da praviat osven da svirkat na niakoi ina4e kak 6te stignali do tva nivo na koieto se ,ne im se davai ne moje taka da te tap4at
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

obi4anata
    Guest
    mersi za mneniqta sladuri takva hora kato vas trqbva da ima pove4e

Guest
    Чакайте бе, тя тая росица не завърши ли миналата година 12 клас?

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от PRECIOUS^f
    Ky4kaaaaa...
    мдааааа така е,кучка ама от най долните

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чакайте бе, тя тая росица не завърши ли миналата година 12 клас?
    I don't know

mi to ako e zavur6ila minalata godina 12 klas,na4i tuka qko sa ni izbazikali,ama ne mi se vqrva.vqrvam na tova koeto kaza momi4eto koeto pustna taq tema,za6toto vsi4ki{e ima i malki izklu4eniq,ama mnogo malki{za jalost}modelki i kato cqlo izvestnite xora sa si naduti i ne me u4udva ako taq rosi pravi taka.ama po tova koeto razkazava6,to samo4uvstvie,samo4uvstvie ama ne si obesnqvam na kakvo otgore xem e tupa,a puk i vaob6te ne mi se vijda krasiva..vie kak mislite?

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi ne ne zavur6i minalata godina sega taq zavur6va i e v klasa na priqtelqt mi poslednata izcepka be6e kato kaza 4e purvata svetovna voina se e vodila v bulgaria

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Леле направо съм покъртена. Ама наглостта човешка, няма грешка.
    Съмнявам се, някой да им се кефи истински, а просто парадират с подобно поведение, за да са в орбитата на известните и да намажат от тяхната слава. Щото видиш ли, ако няква манекенка дружи с мен, значи и аз съм супер и т.н.
    Даже не знам дали е било добре да кажеш на учителката, защото не се знае дали и тя няма да се кефи на "звездата". Просто не им обръщай внимание и не допускай повече да стават такива неща. Аз не познавам нормален човек, който да подкрепи подобно поведение, та ако ще с такова поведение да е самия Господ Бог. /опа, аз много да не богохулствам/
    Айде, успех

abe q prosto i kaji 4e tupa kranta...a za6to mi se vijda 4e i "priqtelkite" ti,kakto gi nari4a6 vob6te ne sa ti takiva....ili prosto iskat da se haresat na "zvezdata"///a pa az nemam dumi kakvi izrodi izbirat na tez konkursi...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Просто не мога да повярвам,че всичко,което каза за Росица и Теодора е истина...Искам само да кажа,че Роси изобщо не е надута...много е сладка и земна..поне с мен беше така.Изобщо не я гони звездоманията и си говорихме съвсем нормално...Ако пък ми кажете че Роси и Теди не са красиви просто незнам....защото прочетох,че избирали все грозни момичета за Мисс БГ!Амии айде вие се явете...щом не харесвате Росица,която е наистина страхотна,явете се вие да ви видим далии изобщо ще ви допуснат до участие...Просто недейте ги оплюва толкова...
    Аз също съм Мис,но това което казах за Роси и Теди са ми лични наблюдения,а не солидарност..и все пак не причислявайте всички моделки в една обща графа..повярвайте ми има,макар и рядко много свестни момичета!

Град

kudravoto

mi da vqrno e 4e ima no te dvete prosto ne sa ot tqh izvinqvai ako te zasqgam

Не не ме засягаш всеки си има право на мнение..аз просто си изказах моето заедно с наблюденията ми от Роси и Теди...

Град

kudravoto

bratov4etka mi e primer za krasiva i umna manekenka no hubavoto e 4e ne e bulgaria za6toto tuka sa rqdkost takiva kato neq i spored men ima mnogo hubavi momi4eta koito ako se qvim moje i da stanem miss ili nz kakvo no ne e v tva vuprosa trugni po ulicata i se ogledai kolko krasivi momi4eta ima koito rosica i teodora ne mogat da im se ka4at na malkiqt prust

Град

kudravoto

mi nz izvinqai s tebe sigurno sa se durjali po dobre
    no az sum s mnogo kudrava kosa i postoqno mi se zaqjdat za tova

Да има естествено и по-красиви от тях..но мисълта ми беше че всички ги обиждат и това ме подразни.
    И какво като си с къдрава коса...аз също Обожавам косата си...като малка много я мразех,защото и на мен ми се подиграваха,но си дадох сметка че това ми е чар и се научих да си я харесвам
    п.с.ако искаш пиши едно ЛС да си поговорим

Град
    Heopsovata piramida
    Az ne zavijdam na miss Bulgariq (daje q syjelqvam) .Neka e 6tastliva( no dali realno bi mogla- v obqtiqta na slavata,obre4en si na samota).Da hubavo momi4e,no kakvo li se krie zad maskata na blqsyka? ( or ) Dali e krasiva i du6ata i...

Vij,iska mi se da dam bezpristrastno mnenie po vaprosa,za6toto vse pak ne sym bila svidetel na slu4kite.Otnosno tozi slu4ai s klasnoto-naistina govori zle za neq.No vse pak mi se struva 4e na momenti presilva6 situaciite...

СЪЩЕСТВЕНОТО Е НЕВИДИМО ЗА ОЧИТЕ
    Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!

а ха ха , по-голяма простотия не съм чувала...егати свободните съчинения дето ги пишете тука... аз познавам роси и не само че е мн красива, а и е изклучително интелигентна и възпитана. освен това е набор 86, и завърши миналата или по-миналата година. има пари да те блъска с пачки от софия до русе и обратно, а ти пръскала парфума... =D> моля ви, неразбирам защто факта че момичето е постигнала нещто в живота си, вместо да ви амбицира и да вземете пример, пишете съчинения...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си