- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- za manekenkite
da be da uspeh hubavo ako 6tete vqrvaite de ne vi karam vuob6te ne e zavur6ila minalata godina 12 klas e i e v moq klas
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
kudravoto
Фен
Местожителство: sofia
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 2:42 am Заглавие: kudravoto
--------------------------------------------------------------------------------
mi ne ne zavur6i minalata godina sega taq zavur6va i e v klasa na priqtelqt mi poslednata izcepka be6e kato kaza 4e purvata svetovna voina se e vodila v bulgaria
.
Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!
abe hora, ako bqhte pone malko naqsno 6tqhte da znaete 4e miss bulgaria nemoje6 da stane6 na 17, dori i da si izv1nzemno krasivata d16terq na mlioner. a i dori da stane6, nikoi nqma da te dopusne na miss svqt...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
скромните ми знания за тези конкурси включват това че се взимат женки м/у 16 и ...нещо сиПървоначално написано от х
Qvno se mislqt za koi znae kakvo, no ne pri vsi4ki e taka az sa6to sam model,no ne se naduvam daje ponqkoga iskam tova da ne se znae za da me priemat po-seriozno ama...
a teq dvete qvno sa mnogo tapi par4ete!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
Jamalska,те допускат над 16,но няма да те изберат за Мис Бг,ако нямаш 18,защото за Мис свят трябва да си 18+.х много точно го е казала.![]()
http://www.dnes.bg/article.php?id=4023 сега трябва да е на 18-19![]()
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Миличка,точно това се опитвах да обясня..може да си и на 16 и на 17,но НЯМА да те изберат за Мис България ,защото тази,която стане Мис Бг отива на Мис Свят,а там НЕ допускат под 18,трябва да имаш навършени 18,така че участието на момичетата ,които са 18- се обезсмисля.Сега разбра ли?Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
Тази година четох договора за конкурса!Трябва да имаш навършени 17 години!Какви ги говорите за 18-19!!Само разтягате локуми тука без да сте наясно с нещата!Трябва да се изказват само вътрешни хора,които поне малко са се сблъсквали с нещата.Тука повечето от вас изобщо не са виждали Росица на живо,да не говорим да сте общували с нея,ама иначе тъпа била,грозна и невъзпитана...Подкрепям "х"..тя е една от малкото които имат добро и правилно мнение за Роси!
Ае хора как може да са връзвате на такива глупости.Някой пише простотии,а вие веднага са мятате да плюете.Тва е бахти детската история дет е съчинила авторката на темата.То такива глупости,които са описани се правят в 4-5 клас,а момиче на 18-19 без значение от самочувствието ама мноооооого ма съмнява да тръгне да са занимава с подобни лапешки изпълнения.Абсолютно съм сигурен,че тва са пълни глупости на момиче,което може би завижда
Не се впрягай. Почти сички манекенки са тъпи - то не може да имаш всичко - и да си най-красивата и да си най-умнатаНо ти по никакъв начин не сси им длъжна!
Срещал съм доста манекенки и не съм останал очарован от нито една от тях.....просто са глупавички.....поне на мен така ми се струва. Новата миска не прави изключение.....нито е кой знае колко красива, нито блести с умствените си способности.
На зададения й въпрос "Девствена ли си?" тя мълчи. `Що мълчи? Какво може да си помисли човек? Научили са я да мълчи, `щото видиш ли, лошо ще е мнението за нея. Ами с това мълчание показва няколко неща:
1. Ами не съм девствена, ама мама и тати не знаят
или
Не съм девствена, ама ми казаха да не казвам, за да не се изложа.
2.Лицемерие, сервилничене, ect.
3.Просто поредната пикла която се прави на "отворена" и чака някой да я "затвори".
По мои наблюдения манекенки стават момичета, които имат комплекси свързани с не до там високото им интелектуално ниво.......и има защо да имат комплекси.
Казали са го хората - всяко чудо за три дни.
Приемам забележки на РМ