- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Винаги след секс се притеснявам дали ще ми дойде..
taka,az sam 16 godishno momiche i sam pravila sex dva pyti s momcheta po-golemi ot men,s koito ni e svyrzvala samo edna nosht,i sled tvata pyti se moleh da mi doide typiq cikal,kato se ima predvid,che i dvata pyti sme bili s pravilno postaven prezarvativ i vs e bilo kakto tr,i ne e imalo gafove kato da se skysa prezarvativa i t.n.interesno mi e kak bih mogla da spra da si syzdavam izlishni glavoboliq,nqkak znam,che vs e bilo nared,che momcheto me e pazilo i t.n.,no vypreki vs se mislq:"mi ako e stanal gafa?",koeto dosta mi natvarva psihikata,molq vi kajete,taka li e i pri vas i ako nqkoi e uspql tva da go prevyzmogne,pls kajete kak,zashto ne mi se i misli,che ako go pravq vseki den tr postoqnno da treperq s kalendarcheto v ryka,mai shte se zagubi udovlostvieto :}aide chakam da vidq kakvo shte kajete,chao vi :}
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ами на първо време се окажи от безразборния секс със случайни хора! Хвани си гадже и го прави с любов! Ама гледай и гаджето да те обича и да го е грижа за тебе и здравето ти, а не да те възприема като поредната п...ка за тъпчене. За каква сигурност претендираш тогава???![]()
Няма нищо по-успокояващо от постоянния партньор. Освен всички глезотийки извън леглото, -във- него получаваш повече разбиране, по-добро задоволяване (защото те познава) И сигурност, че той ще се грижи за тебе.
А на онези може хич да не им пука, с някой презерватив от 5 ст., да не ти кажат, че е станал гаф и после да отрекат бащинство и т.н. и т.н.
Ohhh i az taka samo se pritesnqvam! Predi vseki cikal treperq dali 6te doide ili nei men mnogo me e strah i tezi dni trqbva da mi doide...hem sme bili s prezervativ i ne e imalo gafove - i pak se pritesnqvam
![]()
No az pone sum si s postoqnen partnior i te suvetvam da spre6 s bezrazborniq sex, za6toto ako produljava6 taka, naistina moje da ima6 osnovaniq za pritesneniq![]()
![]()
Uspeh i po-spokoino![]()
Ами на първо време се окажи от безразборния секс със случайни хора! Хвани си гадже и го прави с любов! Ама гледай и гаджето да те обича и да го е грижа за тебе и здравето ти, а не да те възприема като поредната п...ка за тъпчене. За каква сигурност претендираш тогава???
hi az su6o sam na mnenie da si hvane6 4ovek koito obi4a6 i toi su6o teb a toza za edna no6 ne e rabota pomni 4e na mom4etata izob6o nne im puka teh gi interesuva sexa i o tam no vinagi ima izklu4enia polzvai kontraceptivi ako tolkoz se pritesniacva6 no ne sa noo polezni toez vrediat i ima 6ans za rak koito se uveli4ava take 4e pomni lubov samo s lubimia 4ovek ae bay
тфа вашето притеснение си е чистичка параноя
ами нали сте ползвали презерватив, какво тогава?!
ако искаш ползвай и противозачатъчни, щом толкова много се притесняваш![]()
"Целувка за лека нощ"
И аз се притеснявам, макар че съм на хапчета.
Hah, nqmalo ni6to po uspokoqwa6to ot postoqnen partnior..![]()
ako mu kave6 na postoqnniq 4e si bremenna dali 6te ravda wmesto teb, dali 6te prawi abort wmesto teb
ili prosto 6te te zareve, a??![]()
маце, виж са чукай се с които искаш, но послушай какичките какво ти казват и си хвани сериозно гадже! ако не аз ще ти кажа как да не се притесняваш дали си бременна или не, но ще дойде момента когато ще се притесняваш дали си заразна или не, сори че го казвам така гадно, но безразборния секс води до това в един момент. Иначе най-лесния начин и един от най-сигурните е да минеш на хапчета, има вече много добри, така който и да се празни в теб ще си спокойна че всичко е наред. Също така ако имаш непроменлив цикъм, можеш да минеш на т. нар. семейно планиране, т.е. да си следиш кога ти е оволацията. помага но не на 100% тогава се препорачва партньора ти да сваршва или в дупето или в устата или по теб или в презерватив, или кадето си пожелае, но не и в теб. спиралата сащо е сигурент вариант, но аз лично не го препорачвам... така че дерзай но се пази, големите еблювци освен че на са толкова добри са и често заразни...
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Когато спреш да се притесняваш, ставаш тотално безотговорна. И аз, дето съм момче и със собствените си очи и ръце проверявам за грешки, всеки път въздишам успокоено, като на приятелката ми й дойде. Може 1% да е вероятността, ама дете е това, живот, човек. Не е толкова лесно да метнеш 100 лв и да кажеш "абортирай". Не е морално нито към момичето, нито към бебето.
vijte spored men tva dali shte go pravq sas sluchaen partnior ili s gadjeto mi,e mn mn shodno,govorim vse za bebche,nali?ot kogo e sled kato naduq korema bi mi bilo vse taq,nali nedai boje,prosto pitam vs li se pritesnqvat kato men ? tva e![]()
E, па, как да не се досетя, че момичето не търси морални съвети, а иска някой да я окуражи. Патка.
Ами тогава недей да се притесняваш изобщо! Курвите рядко забременяват! Кой знае защо, това се случва по-често на свестните момичета...![]()
kak moje taka da obijdate momi4eto..Tova 4e e imala dva puti sex sus slu4aen partnior ne q pravi nito kurva,nito patka..Lo6oto e ako tova stane sistemno...Dva ili tri puti spored men ne sa osnovanie za podobni izvodi..Momi4eto moje bi prosto vse o6te ne se e osuznalo,ne e namerilo podhodq6t 4ovek.Samata az spah dva puti s mom4eta,s koito ne hodq,no tova be6e v na4aloto..napravih go ot lubopitstvo.Sled tova si hvanah gadje i produljih s nego,posle imah pauza,posle pak si hvanah i taka..Pri tova nikoi ne me nari4a kurva i vsi4ki znaqt,4e ne sum takava i durja na gadjetata si..We hora,ne se praite na pensioneri,ako ne se luja v 21 vek jiveem,nali taka..?!..
Именно! В 21-ви век и децата знаят колко много болести се предават по полов път (а от някои се УМИРА!!!)и че трябва сериозно да се подходи към правенето на секс. Това не ви е да забършете някого на улицата и да отидете да пиете кафе! Ами чула, че другите го правят и айде да не остане по-назад, пък с кого, защо... След като вие сами не уважавате собственото си тяло и достойнство, защо очаквате другите да ви уважават???![]()
Че и с претенции - готови били!!!![]()
нема да ти дойде спокойно
Не вярвам 21 век да е нормално 16годишни да го правят със случайни хора. Някак си, трудно го проумявам, може би защото съм израснал с някакъв здрав разум, а не съм комплексирано лапе, следващо модните тенденции.
Форумджиите съвсем нормално изразихме мнението си - какво да направи, за да не се притеснява. Ама след коментара, че не ни иска съветите, а просто иска да си измие ръцете пред собствената съвест, търпението ми се изчерпа.
Mnogo se sumnqvam 4estno kazano kak na 14 ili 15 ili 16 dori moje6 da bude6 s "Zdrav razum"..ti da si bil nqkoe wunderkind-4e togava..Pi6ete taka sqka6 ne ste bili teen-ove i neznaete kakvo e..Suvsem normalno e da si "oburkano lape" na taq vuzrast i da pravi6 ne6ta,koito ne sa 4ak tolkova pravilni i smisleni..Da,ne e normalno 16-godi6ni da se 4ukat s kogoto im padne,no puk e fakt!!!
axa zdr pak na vsichki!taka pored na nomerata,pyrvo ne mislq,che temata iziskvashe kritikata vi,ideqta mi pri syzdavaneto i,beshe da se obyrna kym vsichki momicheta,koito syshto kato men sled sex se pritesnqvat dali na sledvashtiq mes shte im doide.Vsichki komentari ot roda na,che sam "kurva" i t.n.,shte se naparvq,che ne sam gi chula,zashtoto men tva ne me obijda,tva che nqkoi se kompleksira za gluposti,sorry ama nqma da si izbiva kompleksite na moi gryb,samo istinata moje da boli,a az ne sam kurva,i dvete momcheta,s koito sam spala sam gi poznavala dobre i znam,shto za hora sa.edinstvenoto,za koeto mi e typo,che vie precakvate mn koravo toq forum,ideqta mu opredeleno e bila qka,no vs glupavi hora kato nqkoi ot tezi,koito sa pisali po taq tema,deto samo mogat da kritikuvat i nqmat sobstveno mnenie,a tqhnoto mnenie e kontra na mnenieto na drugite,gi syvetvam da si mylchat.ako nz kakvo da kajat ne e nujno da govorqt gluposti i da obijdat.i vse pak ako sam obidila nqkoi s dumite mi,izvinqvaite,celta mi ne e bila tva.i vtoro iskam da blagodarq na nqkolkoto sladurani,koito mi otgovoriha po temata,qvno ne sam edinstvenata deto treperi s kalendarcheto.aide chao za sq .a i hora....obichaite se![]()
Мисията е изпълнена. Комуната е събрана. Някак си по-спокойно е да знаеш, че и другите правят глупости. Това като че ли ти опрощава собствените грехове.
Ае, със здраве.
P.S. Относно вундеркиндчето: ами, като ви гледам, изглежда съм бил и продължавам да бъда, поне на фона на сегашните юноши, към които все още се числя.
абе ,ако ти е писано и каквото да правиш и пиеш,понякога се случва и става бебчето..затова винаги се внимава,все пак секса си е едно голямо удоволствие ,но и един голям РИски дори да стане
трябва да се разчита на човека до себе си ,щото малко или много и той носи отговорност..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Nameri si seriozen partnior...na koito da imash doverie che shte te pazi poveche ot drugite...s koito si spala...i zabrai toa bezrazboren sex za edna nosht...shtom tolkova ti napriaga psihikata...